[GM]..:RolePlay Arena:..

Započeo rizi, Septembar 06, 2009, 11:27:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

rizi

Evo da se predstavim ja sam Mateo(Chris_Ritter) evo dajem vam ovdje jedan edit gf moda...super sam ga editao na hrvatskom sve sredeno...naime jedan me na msn prevario i poslao sam mu moj mod i sada cu ga stavit ovdje da ga nemoze iskoristit jer ce ga svi imat!Ukrao mu ga je Boris(Fiter_Man) on je noob u scriptanju pa krade drugima.....eto nadam se da sam nekima pomogao s ovim mojim modom...to je to mene ceka skola nekad cu doc ovamo ako treba ko pomoc mozete me pitat na msn --||||--

Mozete uci sa Chris_Ritter,pass 1234

Molim komentare ako vam se svida,eto ti sad fiteru iskoristi sad moj mod kad ga svi imaju!!!
Poslednja Izmena: Februar 22, 2010, 16:42:42 POSLE PODNE od °|Chris|°

Correlli

Taj mod i onako ne vrijedi ništa jer je GF edit. ;)

rizi

Nema veze ja sam ga editao i mucio se a on ga sad hosta na neki Crime Streets i napise "edited by:Fiter_Man" dali je to u redu ako vec hosta neka stavi da sam ja uradio!!!! :mad:

Moguce, meni ga je slao da mu namjestim /makeadmin hahaha, ja otvorim gore pise Bla Bla edit by: Criss_Ritter tako nesto :)

MrBaff

Citat: Zero poslato Septembar 06, 2009, 11:27:16 PRE PODNE
evo dajem vam ovdje jedan edit gf moda...super sam ga editao na hrvatskom sve sredeno...
drugi put gledaj sta pise :P

a na sa-mp forumu ima ovakav mod na hrvatskom? :O nisam znao ali ajde neka ga -.-'
Poslednja Izmena: Septembar 06, 2009, 14:20:17 POSLE PODNE od Don Correlli

rizi

Da edit je...i ljepo sam ga sredio ali sam ga podjelio tu da on ne misli da je jedini koji ima....a i to s makeadmin je bilo namjerno....stavio sam da ima /makeadmin....lazno da samo ispisuje nisi ovlasten.....i /makeaaadmin da daje admina...xD

Znam, jel boris da je "scripter" kako sam govori, znao bi sta je problem  :laugh: :laugh: :laugh:

matejdz

Ajde samo ti suti, do prije par tjedana si me molio da ti napravim ovo-ono, sad odjednom si PRO Scripter, sve znas, tu glumis nekog LG Ownera :S

Da taj rk01 zna da si dijete od 11 godina i da pricas sve i svasta te kako se ponasas odvalio bi te neznas ni sam kako thumbsup

Faca si preko neta dodji mi vamo da te vidim!
bar sam se trudio i naucio, ti meni govoris da si ti "NAJ" u hrvatskoj,lol! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ovo da sam te molio nije istina, nikad te nista nisam trazio dat cu ti iz Chat Loga sa MSN-a, da nikad nije bilo nista vezano za nikakvo Scriptanje!

Jedino kad smo ja , ti i misek trebali imat neki server pa si mi pomogo oko par stvari! thumbsup
Poslednja Izmena: Septembar 06, 2009, 15:23:11 POSLE PODNE od [LG]Stormer[LG]

matejdz

Ne, vi ste trebali imati server, a ja samo napraviti mod koji biste vi platili ;)

Molio si me ti, ite kako si me molio, a ovo da ti dodem tamo odakle si....

Hmmm... Zasto se ja uopce svadam sa dijetetom od 11 godina, koji ima naocale preko cijele face zbog zaludenosti kompom (SAMPom)

Citat: [CH]matejdz poslato Septembar 06, 2009, 15:35:25 POSLE PODNE
Ne, vi ste trebali imati server, a ja samo napraviti mod koji biste vi platili ;)

Molio si me ti, ite kako si me molio, a ovo da ti dodem tamo odakle si....

Hmmm... Zasto se ja uopce svadam sa dijetetom od 11 godina, koji ima naocale preko cijele face zbog zaludenosti kompom (SAMPom)

imas pravo matejdz sta im se zamaras mislim da siti mnogo vise od njih tako da ostavi gi neka krsu glave

Kopiraj ovo u potpis ako mrzis cheatere!

Scripting status:

PittBull Stunt: 5%

My works:

[MAP]
LS Beach
LS Areo Stunt
Baza za dm serveru NEW!

[FS]
not!

[GM]
not!

KLIKNI TU!

Ae dosta mi je! 13 god imam :) LOCK ovo :)
I nosim cvike pa sta jel to tebi smeta ???? Nosio bi ih i ti da igras ovoliko koliko i ja!
Poslednja Izmena: Septembar 06, 2009, 15:45:54 POSLE PODNE od [LG]Stormer[LG]

MrBaff

Citat: [LG]Stormer[LG] poslato Septembar 06, 2009, 15:40:52 POSLE PODNE
I nosim cvike pa sta jel to tebi smeta ???? Nosio bi ih i ti da igras ovoliko koliko i ja!

zasto lock? zato sto ti tako kazes? nit je tvoja tema niti ista...

matejdz

Citat: [LG]Stormer[LG] poslato Septembar 06, 2009, 15:40:52 POSLE PODNE

Ovo si dobro rekao...

A zasto igras toliko ??

Jer si ovisan klinac bez zivota, koji po cijele dane provode za SAMPom, koji zive u virtualnom svijetu bez onog realnog zivota :S

Neznam kako sam uopce mogao igrati ovu igricu sa takvom djecom kao sto si ti...

Kad malo porastes i kad se zatvore svi serveri za SAMP budes shvatio sto ti govorim, do tada ces biti zaludeni klinac koji visi za SAMPom ;)

Da jesam !! :D :D :D :D Neka sam nije tvoj problem!