Mesanje ID vozila

Započeo Nidza, Mart 07, 2020, 20:36:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

BExtazy mod CoS problem, preporucio bi ti kreni novi mod da radis, ili uradi novi cos sistem da ti sve bude dinamicno poslovi/org/privatna vozila i eto ne mesanja ;D
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

nisi podesio MAX_VEHICLES zato ti ne radi

Citat: RomaNN poslato Mart 08, 2020, 01:21:55 PRE PODNE
BExtazy mod CoS problem, preporucio bi ti kreni novi mod da radis, ili uradi novi cos sistem da ti sve bude dinamicno poslovi/org/privatna vozila i eto ne mesanja ;D
Jao brt nikako necu odustati, mod je ubica. Gde mogu da nadjem to dinamicno kreiranje?

Citat: LANMY˛pwN poslato Mart 08, 2020, 01:23:13 PRE PODNE
nisi podesio MAX_VEHICLES zato ti ne radi
Imam na pocetku skripte definisano MAX_VEHICLES. Mislis li da je u tome problem ili pak sto drugi kazu COS?

SyS

*

Pazi, koristi Iteratore, Iter_Add(PrivatnaVozila, id_vozila);
Npr ovo kada se učitava
Iter_Add(PrivatnaVozila, id);

Citat: SyS poslato Mart 08, 2020, 08:43:32 PRE PODNE
Npr ovo kada se učitava
U modu postoje vise vrste DodajVozilo, jel to mozda to i kako se koristi?
Poslednja Izmena: Mart 08, 2020, 09:31:07 PRE PODNE od Nidza

Citat: SyS poslato Mart 08, 2020, 08:43:32 PRE PODNE
Npr ovo kada se učitava
Jel je potrebno da i org vozila dodam po istom principu?

SyS

*

Pa najbolje je da sva vozila čuvaš u jednoj strukturi kao u Athlone (samo nemoj copy paste system jer je katastrofa haha)

Citat: SyS poslato Mart 08, 2020, 09:33:34 PRE PODNE
Pa najbolje je da sva vozila čuvaš u jednoj strukturi kao u Athlone (samo nemoj copy paste system jer je katastrofa haha)
Nije mi jasno kako se tamo ne mesaju ID vozila, u tom sistemu takodje postoji komanda za brisanje, kad se obrise opet bi trebalo id da se smanji

SyS

*

Citat: Nidza poslato Mart 08, 2020, 09:35:50 PRE PODNE
Nije mi jasno kako se tamo ne mesaju ID vozila, u tom sistemu takodje postoji komanda za brisanje, kad se obrise opet bi trebalo id da se smanji
Ne mešaju se jer postoji varijabla sa 2000 mesta po imenu ScriptIDVozila koja meneđuje AJ DI vozila.

Citat: SyS poslato Mart 08, 2020, 09:36:53 PRE PODNE
Ne mešaju se jer postoji varijabla sa 2000 mesta po imenu ScriptIDVozila koja meneđuje AJ DI vozila.
A da li ja mogu to da odradim samo za privatna vozila, a za org da ostavim copy paste?

SyS

*

Citat: Nidza poslato Mart 08, 2020, 09:38:23 PRE PODNE
A da li ja mogu to da odradim samo za privatna vozila, a za org da ostavim copy paste?
Pa jel ti ja branim? Možeš slobodno hahahag

Citat: SyS poslato Mart 08, 2020, 09:40:50 PRE PODNE
Pa jel ti ja branim? Možeš slobodno hahahag
Mislim jel ce onda da se m saju id vozila?

ne slusaj ovog makenzija, ja sam ga pobedio u script battle-u javi se meni da ti ja dam pravi sistem

Citat: Nidza poslato Mart 07, 2020, 23:12:25 POSLE PODNE
Ne razumem kako bi to mogao da iskoristim za privatna vozila?

Ne za privatna nego za vozila za posao/org/vipa/promotera. Ako ti za privatna vozila ne mesa vozila, onda odradi ovako za svako vozilo za posao,org,vipa,promotera.
Mystique Community!

Processing 50%