MySQL DataBase

Započeo .klinvcc ♥, Mart 03, 2020, 13:12:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): MySQL
Dio skripte: [ pawn ]Zanima me kako da kontrolisem scriptfiles folder ako je povezan mod sa MySQL, tj npr ako povezem mod i sve top radi, odem na phpmyadmin users i npr promenim lozinku idem save, udjem ig i to ne radi, moze li objasnjenje[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]/[ /code ]

MYSQL nema veze sa scriptfiles folderom

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: bunta poslato Mart 03, 2020, 13:37:29 POSLE PODNE
MYSQL nema veze sa scriptfiles folderom
Stvarno ?? users na phpmyadmin ...

Citat: .klinvcc ♥ poslato Mart 03, 2020, 13:51:26 POSLE PODNE
Stvarno ?? users na phpmyadmin ...
to je tabla, ne scriptfiles

skrr

Citat: bunta poslato Mart 03, 2020, 13:54:34 POSLE PODNE
to je tabla, ne scriptfiles
2020-03-03 14:07:33 46 [Warning] Aborted connection 46 to db: 'v_db' user: 'root' host: 'localhost' (Got an error reading communication packets) - help

Ako si promenio sifru na bazi, moras da stavis tu novu u skripti, u suprotnom, nece moci da se poveze zbog netacne sifre

Citat: V01D poslato Mart 03, 2020, 14:18:55 POSLE PODNE
Ako si promenio sifru na bazi, moras da stavis tu novu u skripti, u suprotnom, nece moci da se poveze zbog netacne sifre
2020-03-03 14:07:33 44 [Warning] Aborted connection 44 to db: 'v_db' user: 'root' host: 'localhost' (Got an error reading communication packets)
2020-03-03 14:07:33 45 [Warning] Aborted connection 45 to db: 'v_db' user: 'root' host: 'localhost' (Got an error reading communication packets)
2020-03-03 14:07:33 47 [Warning] Aborted connection 47 to db: 'v_db' user: 'root' host: 'localhost' (Got an error reading communication packets)
2020-03-03 14:07:33 48 [Warning] Aborted connection 48 to db: 'v_db' user: 'root' host: 'localhost' (Got an error reading communication packets)
2020-03-03 14:07:33 49 [Warning] Aborted connection 49 to db: 'v_db' user: 'root' host: 'localhost' (Got an error reading communication packets)
2020-03-03 14:07:33 46 [Warning] Aborted connection 46 to db: 'v_db' user: 'root' host: 'localhost' (Got an error reading communication packets)

- localhost je inc, povezem i pise konekcija uspesna udjem ig ne prikaze dialog za reg/log

Windows?
XAMPP?

skrr

Jel ti je to na Windowsu ili na Linuxu (VPS/Dedicated Server)
Da li koristis XAMPP ili WAMP ili sta vec za mysql server/apache

skrr

Citat: bunta poslato Mart 03, 2020, 14:41:26 POSLE PODNE
Jel ti je to na Windowsu ili na Linuxu (VPS/Dedicated Server)
Da li koristis XAMPP ili WAMP ili sta vec za mysql server/apache
Windows je, koristim XAMPP

Na tom muminom modu postoji hash-ovanje sifre, tocnije da se sifra upisuje po neki random brojevima i slovima, i ako stavis ti sifru primjer 123456, sifra ig ce bit skroz neka treca. Postoje ovako neki programi koji konvertuju hash u plain text, ali ne znam koliko to tocno radi