Pomoc oko GTA SA

Započeo Purdinho, Februar 27, 2020, 15:28:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako , imam problem na GTA SA, bilo koji ENB Series koji instaliram i onaj najslabiji mi ima ogromne frame dropove i igram ih doslovno u 10-15 fps, a ovo su mi spec:
CPU: Intel Core i5 3470 - 3.2ghz OC na 3.6ghz , 3.8ghz Turbo
GPU: Nvidia GeForce GT 730 2GB GDDR5
SSD: Patriot Burst 120gb
HDD: 1TB WD Blue SATA
RAM: 8GB DDR3

Jednostavno koji god skinem jednako radi, jel ima neka fora neki poseban program uz ENB koji izostavim da stabiliziram ili sta?
Frame Limiter mi je uvijek off na gta tako da u tome nije problem sigurno,kada GTA V igram na Very High igram nema smisla da mi ovo koci, ako itko zna znacila bi mi pomoc :)

Jesi pokusavao da reinstaliras GTA?
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Februar 27, 2020, 18:01:19 POSLE PODNE
Jesi pokusavao da reinstaliras GTA?
Jesam, imam original, pokusao sam i s onime od 600mb i originalom, uvijek isto, na svakom windowsu mi taj isti problem bio

Jel imas frame dropove samo u gta ili generalno?

Citat: Darkic poslato Februar 27, 2020, 18:27:47 POSLE PODNE
Jel imas frame dropove samo u gta ili generalno?
Pa normalno samo GTA kada ubacim ENB, PUBG, GTA V sve derem bez problema, GTA SA mi radi normalno, sve dok ENB ne ubacim.

Od kad ti se to počelo dešavati?
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Kad pokrenes GTA, udji u task manager i vidi sta ti trosi najvise resursa

Citat: Vasic poslato Februar 27, 2020, 18:38:15 POSLE PODNE
Od kad ti se to počelo dešavati?
Pa oduvijek gotovo :P
Citat: Darkic poslato Februar 27, 2020, 18:39:04 POSLE PODNE
Kad pokrenes GTA, udji u task manager i vidi sta ti trosi najvise resursa
Buraz GTA SA kada je sam upaljen uzima 2% procesora, kada upalim GTA V ,discord i operu uz njega procesor mi je 25%, jednostavno nemam tih problema, samo gta sa enb series predstavlja problem, sve sam te stvari ja vec provjeravao, da nisam ne bih tu trazio pomoc, bavim se hardverom i softverom aktivno 5-6 godina i ne bih trazio pomoc da nisam vec provjerio te stvari :P

Citat: Purdinho poslato Februar 27, 2020, 18:43:23 POSLE PODNE
Pa oduvijek gotovo :PBuraz GTA SA kada je sam upaljen uzima 2% procesora, kada upalim GTA V ,discord i operu uz njega procesor mi je 25%, jednostavno nemam tih problema, samo gta sa enb series predstavlja problem, sve sam te stvari ja vec provjeravao, da nisam ne bih tu trazio pomoc, bavim se hardverom i softverom aktivno 5-6 godina i ne bih trazio pomoc da nisam vec provjerio te stvari :P

Mislim da je ovo odgovor na tvoj problem. Imao sam slicnih problema na prilicno jacoj grafickoj.
CitatRunning GTA 5 at decent speed isn't significant at all. It's way more efficient in handling your (limited) resources. SA is a 32-bit application without useful multithreading and doesn't really use gpu in it's vanilla state. When adding enb you just make that eat all of your gpu (which isn't a whole lot)... Old games require way better hardware when you mod it so a hardware upgrade will be the only way to go for you.

To sam vec citao, zanimljivo je sto mi frend na idennticnom kompu ima dobar enb i ne jebe ga :P

Moram naci nneko alternativno rjesenje samostalno, presao sam cijeli google i nista hah