SpaceShuttle

Započeo ⋑ᴇᴀᴅ⋑ᴏɴ, Februar 23, 2020, 13:13:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo, nisam dugo mapao zbog faksa, al sam se sjetio da bi se mogao napravit server takvog žanra pa sam napravio ovaj interior iz dosade.
Svi objekti/teksture su GTA/SAMP 0.3.7, tak da je kompatibilno na svakom serveru. Download u video opisu.
Spaceshuttle se lagano može proširiti u ogromni brod.

Video: Ovdje

HD Screenovi: Ovdje

Okej, ovo previse dobro izgleda, ne mogu da smislim nijedan jedini razlog zasto mapa nije dobra.. Texture odlicne, objekti takodje, unikatno je i to poprilicno..

Skidam ti kapu, maperi treba da ti zavide ;)

Hvala puno, ali miki tu sam od 2010

Mahhhhhh nije nesto................ SALIM SE ne znam sta reci koju poruku "porati :D" 100/10

Zanimljivo i lepo odradjeno ali ne potrebno

Citat: Miroslav42O poslato Februar 23, 2020, 19:57:38 POSLE PODNE
Zanimljivo i lepo odradjeno ali ne potrebno

Ma da, potrebno je jedan te isti godfather RP gamemode prerađen u stotinjak nastavka i jedno te isto monotono razmišljanje, "mapajmo banku, opstinu, salon, ..."
Budite malo inovativni ekipa.. Iz ovoga se može event igra napravit, recimo deathmatch s 0 gravitacijom...
Potrebno je bit inovativan, a nepotrebno je mapat jednu te istu stvar na razlicit nacin.

Citat: TheGramfather poslato Februar 23, 2020, 20:22:52 POSLE PODNE
Ma da, potrebno je jedan te isti godfather RP gamemode prerađen u stotinjak nastavka i jedno te isto monotono razmišljanje, "mapajmo banku, opstinu, salon, ..."
Budite malo inovativni ekipa.. Iz ovoga se može event igra napravit, recimo deathmatch s 0 gravitacijom...
Potrebno je bit inovativan, a nepotrebno je mapat jednu te istu stvar na razlicit nacin.

... slazem se definitivno ide mi na kurac takvo razmisljanje, bas zbog ovakvih ljudi vraca mi se nada u SAMP

Jednostavno vidi se iskustvo, poznavanje objekata i ukus za 3D prostor, cak je i inovativno i moze se iskoristiti za veoma zanimljive stvari.
[Include] > Optidraw
[Include] > Model-Sizes-SQL

Citat: Shoote ma Shoote poslato Februar 23, 2020, 21:14:27 POSLE PODNE
... slazem se definitivno ide mi na kurac takvo razmisljanje, bas zbog ovakvih ljudi vraca mi se nada u SAMP

ja vise mapam iz znatizelje.. ne sjecam se kad sam zadnji put igrao na nekom serveru

Iskreno bez zamjerke. Brutalna mapa i ideja. Odavno nisam vidio nešto slično ovomu. Svaka čast i samo nastavi ovako.

10/10 nista vako dobro nisam video odavno

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Svaka cast.... mapa je top! :)
Pozdrav svima.