Invictus - Hard Time

Započeo YumikoJR, Februar 20, 2020, 00:22:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Invictus Hard Time

- Mali Uvod -

- E pa ovako.. nemam mnogo šta da pričam o ovom projektu.. Pre svega mnogi će se pitati šta je tj. kakva je to vrsta moda "Hard Time"?

HARD TIME: Hard Time je mod teškog vremena, igra se odvija u zatvoru.. Ne možete pobeći iz zatvora (to će možda biti promenjeno).
U zatvoru se nalaze prostorije kao na primer: Kuhinja, WC itd i naravno ćelije...

PREKRŠAJI: Što se tiče prekršaja, nema ih mnogo.. Mislim da ih već i znate, tipa ako ubijete nekog igrača ili policajca, nije bitno, kamera će vas snimiti i ako je neki policajac na serveru, doćiće da vas "uhapsi" i odvede na sud ponovo.. Kada vas odvede kod sudije, sudija pregleda snimak i saznaje da li ste počinili zločin ili je to greška policajca. Ukoliko je greška policajca, policajac će automatski biti suspendovan na određeni broj dana. Ukoliko ste vi počinili zločin, sudija će vam produžiti robiju na neodređeno vreme.

Mnogo više ćete saznati u narednim prezentacijama gde ću objaviti i par slika sa servera..
Trenutno sam radim na ovom projektu, tako da ukoliko ima neko zainteresovan da pomogne oko bilo čega, bilo bi lepo, takođe je potreban i mapper, neće imati baš mnogo posla, mapica dve i to je to.

Fino fino, ali niko po meni ovo nece igrati ugl su svi RP/RPG/DM i tjto vrti se oko ova 3 i nis drugo, tako da pisi propalo.
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

Fina zamisao, ali ne kontam i sada jel cese se server samo odvijati u jailu(zatvoru) ili?

Citat: Shoote ma Shoote poslato Februar 20, 2020, 18:38:26 POSLE PODNE
Fina zamisao, ali ne kontam i sada jel cese se server samo odvijati u jailu(zatvoru) ili?
Pa... za sad da. Kasnije cu mozda promeniti da moze da se pobegne iz zatvora, i tako to..

Za stranu samp scenu?
Ukoliko se odlucis da server bude balkanski,nece nista od toga bit',tako da...

Citat: Galardo poslato Februar 20, 2020, 20:33:01 POSLE PODNE
Za stranu samp scenu?
Ukoliko se odlucis da server bude balkanski,nece nista od toga bit',tako da...
A buraz ja sam kontao da nesto novo uvedem na balkansku SA-MP scenu.. Nzm...

Citat: YumikoJR poslato Februar 20, 2020, 20:34:30 POSLE PODNE
A buraz ja sam kontao da nesto novo uvedem na balkansku SA-MP scenu.. Nzm...
vidis na balkanu su navikli na jedna te ista sranja.
( necu vise da pisem na tu temu,jer ce samo ovde poceti raspava u vezi toga )

Ovo deluje zanimljivo, treba malo promene na Balkanu :D

Mn se svidja brate moj...
#podrska

Citat: Miki Pawno poslato Februar 20, 2020, 00:28:06 PRE PODNE
Super ideja!
[PODRSKA OD MENE!]
Citat: RomaNN poslato Februar 20, 2020, 00:49:12 PRE PODNE
Fino fino, ali niko po meni ovo nece igrati ugl su svi RP/RPG/DM i tjto vrti se oko ova 3 i nis drugo, tako da pisi propalo.
Citat: Shoote ma Shoote poslato Februar 20, 2020, 18:38:26 POSLE PODNE
Citat: !OverLord poslato Februar 20, 2020, 20:30:35 POSLE PODNE
podrska bratic :D
Citat: V01D poslato Februar 20, 2020, 23:48:06 POSLE PODNE
Ovo deluje zanimljivo, treba malo promene na Balkanu :D
Citat: #luyn poslato Februar 21, 2020, 01:31:51 PRE PODNE
Mn se svidja brate moj...
#podrska
Citat: Redyan poslato Februar 21, 2020, 10:13:02 PRE PODNE
Podrska  :D :D ;)
Hvala svima, uskoro mozda nova prezentacija  8)

Zvuči zanimljivo. Sviđa mi se ideja jer se ne susrećemo često u SA:MPu sa ovakvim principom servera. Pohvale za ideju i sretno sa serverom. Posjetim vas radi radoznalosti.  :)

Malo obavestenje..
Projekat je bio pauziran par dana, samo da najavim da krecem ponovo sa radom i da mi je potreban mapper.... To je to, uskoro slike.