Rules Gaming [inGame TD]

Započeo psihoaktiw, Februar 16, 2020, 13:46:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravio sam TD-ove iz dosade , nisu nesto ali eto  ;)
Slika: https://imgur.com/nAcMvHd
( Nisam pravio TD za novac u banci i zlato posto na modu vec ima onako ispod para TD za to i svidja mi se pa ono  ;D )

Ukoliko se druze tebi svidja i meni se svidja gledaj svoje ako se tebi svidja ti cepaj ne gledaj druge komentare nemoj te obaziru !!
Nije lose ali moze bolje
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

#A.J.

Ja iz dosade napravim nešto glupo isto kao što si ti ovo, al' ne vrijedi objavit ako je već 'iz dosade'.
Ovakvi td-ove su se radili prije, zamjerka je na odabiru boje, ostalo može proć nekako.
Većina td-era ne prihvata kritike, ali to i jeste bit komentare, prihvati kritiku i gledaj od drugih kako rade i onda objavi nešto da grmi. :)

Citat: ᴊᴏᴇʏ.ᴘᴡɴ poslato Februar 16, 2020, 14:33:56 POSLE PODNE
Ukoliko se druze tebi svidja i meni se svidja gledaj svoje ako se tebi svidja ti cepaj ne gledaj druge komentare nemoj te obaziru !!
Nije lose ali moze bolje
Hvala brate , ja da znam bolje uradio bi iskr :)

Citat: .foux poslato Februar 16, 2020, 14:46:17 POSLE PODNE
Ja iz dosade napravim nešto glupo isto kao što si ti ovo, al' ne vrijedi objavit ako je već 'iz dosade'.
Ovakvi td-ove su se radili prije, zamjerka je na odabiru boje, ostalo može proć nekako.
Većina td-era ne prihvata kritike, ali to i jeste bit komentare, prihvati kritiku i gledaj od drugih kako rade i onda objavi nešto da grmi. :)

Ja pre nego sto cu uci da radim TDove odem na net i pogledam 5-10 slika inGame TD-ova ali ja stvarno ne znam kako se stavljaju neke linije itd , pocetnik sam i ne znam da radim bas najbolje i jebiga , uglavnom hvala. <3 :)

Onako nista spec ako si pocetnik dobro je
8/10