Pi Network - nova kriptovaluta

Započeo SAMP Brejker, Februar 16, 2020, 12:54:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Prije svega, ispričavam se ako ovakvoj vrsti teme mjesto nije ovdje. :)

Što je Pi Network?

Pi je nova kriptovaluta za svakodnevnu upotrebu koju možete majnati sa svog mobitela. Da napomene, nije Scam. Developan je od strane grupe sa sveučilista Standford (više o timu možete vidjeti u samoj app).

Tko ne zna što su kriptovalute, sigurno ste čuli za bitcoin koji je započeo isto ovako, a dosegao najveću vrijednost od 19.000$ i obogatio puno ljudi. Prednost Pi-a je ta što je trenutno u beta fazi, te od vas ne traži nikakva ulaganja (osim vlastitog vremena, doslovno minute na dan), a nudi vam sve. Vjerujem da će to trajati još kratko je čim aplikacija dosegne milijun korisnika,  moći ćemo vidjeti početnu, pravu vrijednost samog Pia.

U ovom trenutku možete se priključiti Pi Networku u beta fazi te zaraditi vaše prve Pi, a isto tako pomoći mreži da se proširi i ostvari svoje ciljeve. Samim time i sebi možete osigurati potencijalni profit. Pridružiti se možete na sljedećem linku: https://minepi.com/hezz94

Tu morate downloadati aplikaciju na svoj smartphone (iOS/Android). Za registraciju je potrebno unijeti vaše ime, prezime (koje kasnije za javnost možete sakriti u profilu tako da je privatnost garantirana), broj mobitela (za verifikaciju. Također nije javan) i kod za poziv (invitation code).

Bez invitation koda ne možete pristupiti aplikaciji stoga, ja vam ovim putem dajem svoj: hezz20

Najveća prednost je ta što vam aplikacija NE TREBA biti otvorena dok kopate, niti vam radi u pozadini i troši dragocijenu bateriju. I dalje možete fejsati, slati poruke i slične pizdarije, a da vam majnanje ne troši bateriju. Samo svaka 24 sata morate ući i ponovno kliknuti na to malo zeleno dugme da nastavite rudariti tj. da dokažete da ste čovjek (klasična bot protekcija). Jer postoje "botovi" (programi) koji bi to automatski radili da nema ove protekcije.

U prvoj četvrtini 2020. godine, Pi će izaći na tržište i dobiti na vrijednosti. Kroz tih par mjeseci svi koji sada krenu rudariti imati će par stotina Pi-a, a prepostavke i sva očekivanja pokazuju da će Pi tokom 2020. vrijediti 1-10 dolara, a neki su i preambiciozni i tvrde da će do pred Novu Godinu 2021. cijena skočiti i do 100$.

Zašto sam ja ovo podijelio s vama? Što ja imam od toga?

Sistem je vrlo jednostavan... Ako ja ili vi dovedete nekoga na Pi Network, dobit ćete 25% brže rudarenje od te osobe koju dovedete, a ta osoba će dobiti 25% rudarenja od vas i ući u vaš tim i sigurnosnu mrežu što je bonus za vas i za osobu koju dovedete. Kako god, oboje smo u + =)
Također je bitno da što više ljudi uključimo u ovaj projekat jer trenutno je 1.250.000 ljudi na svijetu koji rudare Pi. Nakon što prođe cifru od 1.500.000, brzina rudarenja će se duplo smanjiti svima.

U aplikaciji postoje chatovi sa ostalim korisnicima, chatovi koji su raspodijeljeni po državama i možete se priključiti hrvatima, srbima, bosancima ili bilo kom drugom. Pa tako i od ostalih korisnika tražiti savjete ili postavljati pitanja što je vrlo dobro. Također imate "White paper" gdje je objašnjen sistem samog Pi-a, te FAQ sa često postavljenim pitanjima i objašnjenjima.

Ispričavam se na dugom postu. Ja sam u ovom trenutku na 130, skoro 131 Pi i imam 0.71 Pi/h.
Poslednja Izmena: Februar 16, 2020, 12:56:30 POSLE PODNE od SAMP Brejker

Skidam pa cemo vidjeti kroz neko vrijeme, mada sumnjam da ce dosegnuti veliku vrijednost ali uvjek postoji ali

Citat: Esc0bar poslato Februar 16, 2020, 13:32:29 POSLE PODNE
Skidam pa cemo vidjeti kroz neko vrijeme, mada sumnjam da ce dosegnuti veliku vrijednost ali uvjek postoji ali

A gle, vrijedi probati jer ti treba doslovno minuta na dan za majnat. Ne trošiš ništa niti ima ulaganja trenutno. Ja se naime nisam nikada okušao u tim kriptovalutama ali sam saznao za ovo pa rekao ajde, why not. ;D

Još moram malo popratit white paper da vidim kako i što jer za newbiea jer ovo sve relativno novo. =D

Na zalost pi nema nikakvu trzisnu vrijednost i ne znamo kolike su sanse da ce je imat jer realno postoje kriptovalute koje su godinama na trzistu pa ne prelaze vise od 4 do 5 eura... Ovo mi bas ne pari kao neka lova ali uvjek postoji ono ali... Ko ima viska baterije neka se okusa ? Evo falilo mi jos malo do 2pia ali nekako mi smeta kad mi app radi konstantno u pozadini a u sustini nemam pojma sta ona radi s mojim uredjajem...