Pomoc /vport fix

Započeo Stefke., Februar 10, 2020, 18:10:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem (error/warning): Nema errora samo kada udjem u srw i ukucam /vport pise komanda ne postojeca a athlone mod onaj bug fix v3.0 moze help?
Deo skripte: //  cmd
Pawno Code:/// /vport
Poslednja Izmena: Februar 10, 2020, 19:24:00 POSLE PODNE od Galardo

Citat: Stefan Rodrigez poslato Februar 10, 2020, 18:10:51 POSLE PODNE
Problem (error/warning): Nema errora samo kada udjem u srw i ukucam /vport pise komanda ne postojeca a athlone mod onaj bug fix v3.0
Normalno da je nepostojoca kad je nisi napravio

error 017: undefined symbol "dialog_SELECTVPORT" ima i izasao mi ovaj error

Citat: Weizor_ poslato Februar 10, 2020, 18:13:08 POSLE PODNE
Verovatno jer je nemaš?

error 017: undefined symbol "dialog_SELECTVPORT" ima ali ovaj je error

Citat: YumikoJR poslato Februar 10, 2020, 18:12:50 POSLE PODNE
Mozda da je napravis?

error 017: undefined symbol "dialog_SELECTVPORT" ovo je error ima komanda napravio sam sada

Citat: Stefan Rodrigez poslato Februar 10, 2020, 18:28:38 POSLE PODNE
error 017: undefined symbol "dialog_SELECTVPORT" ovo je error ima komanda napravio sam sada

Na Athlone modu mi se čini da su dijalozi u enumu, tako da u tom enumu samo negde između ostalih dijaloga staviš dialog_SELECTVPORT.

Citat: Weizor_ poslato Februar 10, 2020, 18:50:42 POSLE PODNE
Na Athlone modu mi se čini da su dijalozi u enumu, tako da u tom enumu samo negde između ostalih dijaloga staviš dialog_SELECTVPORT.

ne znam sta znaci eumnu pocetnik sam skripter

Citat: Weizor_ poslato Februar 10, 2020, 18:50:42 POSLE PODNE

CMD:vport( playerid, params[] ) {
    if( PlayerInfo[ playerid ][ xAdmin ] >= 1 || PlayerInfo[ playerid ][ xVIPLevel ] >= 1 ) {
        if( PlayerInfo[ playerid ][ xVIPLevel ] >= 1 ) {
            if( NaUtrci[ playerid ] ) return GRESKA( playerid, "Ne mozes dok si na trci." );
            if( NaDmEventu[ playerid ] == true ) return GRESKA( playerid, "Ne mozes koristiti ovu komandu dok si u DM Zoni." );
            if( PoliceDuty[ playerid ] == true ) return GRESKA( playerid, "Ne mozes koristi ovu komandu dok si na duznosti." );
            if( UzeoOpremu[ playerid ] == true ) return GRESKA( playerid, "Ne mozes koristi ovu komandu dok radis posao ili imas opremu posla." );
         if( PlayerInfo[ playerid ][ xWanted ] != 0 ) return GRESKA( playerid, "Ne mozes koristi ovu komandu dok imas wanted level." );
         if( PlayerInfo[ playerid ][ xMaraton ] > 0 ) return GRESKA( playerid, "Ne mozete to kod ste na maratonu !");
         if( PlayerInfo[ playerid ][ xZatvor ] != 0 ) return GRESKA( playerid, "Ne mozes koristi ovu komandu dok si u jailu." );
      }
        if( VIPPort[ playerid ] != 0 ) return GRESKA( playerid, "Jos %d sekundi do sledeceg porta.", VIPPort[ playerid ] );
      SPD( playerid, dialog_SELECTVPORT, DSL, D_NASLOV, "Vip Baza\nLos Santos\nSan Fierro\nLas Venturas\nBurg\nBanka\nBolnica\nLotto\nZlatara\nSpawn\nMarket kod Burga\nMarket Konzum\nPlaza\nAerodrom\nPumpa", D_ODABERI, D_ODUSTANI );
   }
   else return GRESKA( playerid, "Niste u mogucnosti koristiti ovu komandu." );
    return true;
}
jel ovde sve uredu ???

Citat: Stefan Rodrigez poslato Februar 10, 2020, 18:56:38 POSLE PODNE
ne znam sta znaci eumnu pocetnik sam skripter
Pa kako to "skriptaš" ako nisi pročitao dokumentaciju? :-X

Citat: malitoni poslato Februar 10, 2020, 19:08:48 POSLE PODNE
Pa kako to "skriptaš" ako nisi pročitao dokumentaciju? :-X

Ja ne skriptam ja se ucim skriptati :D I usput moze lock resio sam !