[Predstavljanje] ToniSB

Započeo malitoni, Februar 08, 2020, 20:51:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Uroš, zovite me Toni 8)
Gde živite i gde ste rođeni: Sokobanja
Koliko imate godina: 22, krajem aprila 23
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Video od druga iz SB, davno beše
Vaše misljenje o forumu: Izgleda fino
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Ne radi to više
Koliko dugo igrate SA:MP: od kraja 2011
Da li Skriptate ili Mapate: Pomalo
Napišite nam nešto o sebi: SA-MP igram od kraja 2011e godine, igrao sam na raznim serverima, u poslednje vreme na stranim, (4-5 godina već prošlo od kada sam otvorio nalog na UIFu), uglavnom RolePlay.
2015e sam prvi i poslednji put otvorio svoj server, tu je bila neka ekipica iz Sokobanje koja danas i ne igra ovu igricu koliko znam... Server je trajao par meseci, ime nije vredno pominjanja, posle toga sam i prešao na strane servere jer sam tada i otkrio da postoje i bilo mi je gotivinije od trenutnih servera, mnogo opuštenije i zabavnije...
To bi bilo to, možda me neko i zna sa stranih servera, dugo sam ipak igrao tamo (Tony_Jefferson).
P.S koristio sam ovaj forum malo pre nego što sam otišao ali to malo radi pomoći (trebala mi je pomoć oko skripta i mapa), ni ne sećam se usernamea više :D
Javiću se nekome koga se setim (i ako se setim heh), vidim dosta toga se menjalo, samo izgled ostao isti :*

n00b
dobrodosao na balkan kancer

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: Galardo poslato Februar 08, 2020, 21:40:22 POSLE PODNE
Sve ce ti se samo kazat'.  :D
btw. welcome  ;)
Hvala, šta radi ovo "? Zahvali se" pored poruke?

Citat: ToniSB poslato Februar 08, 2020, 21:47:40 POSLE PODNE
Hvala, šta radi ovo "? Zahvali se" pored poruke?

Pa da se zahvalis nekome ukoliko ti pomogne ili nesto slicno,kao sto mozes vidjet na mom profilu koliko imam zahvalnica.