Pojava web sajta na guglu

Započeo Jockz_Corleone, Februar 08, 2020, 19:27:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima!  :)
Zanimam me koliko je potrebno guglu da zabelezi sajt, odnosno kada ukucam na searchu da izbaci sajt. Sve sam uradio oko SEO optimizacije, ubacio sam sajt na google search console ali se sajt jedino pojavljuje kad se ukuca site:url. Nece cak ni da izbaci kad se unese url u searchu.

Nmze care preko noci.. nije to tek tako uraditi

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Nekoliko dana do nekoliko sedmica, nisam siguran tačno koliko sam ja čekao ali na searchu sad izbacuje sajt, pričekaj malo.

potrebno ti je 24-48h minimalno da google prepozna SEO optimizaciju, moras da sredis keywords, description, title, image, sitemap i ostalo da bi ti seo bio dobar za google

Hello World, can I help you?
If it's true, send me a message

E ovako, da ne otvaram novu temu, u sustini isti je problem. Evo vec oko mesec dana sajt radi i sve ali kad na guglu ukucam tek na 3. stranici mogu da ga nadjem. Kako bih mogao to da poboljsam? Radi se o wordpress sajtu, radio sam preko onog YOAST plugin-a.

pa brt, losa seo optimizacija je tvoj problem  ;)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Ovako konkretno proveru prati preko search console na googlu imas search consolu i google analitoku, sto se tice wordpressa yoast je dobar samo ako ga platis, tako da trenutno ti kurcu ne sluzi ako ga nisi platio nadji bolji plugin koji resava i schemu, sredi keywords, description, heading tagove(h1,h2,h3,h4,h5,h6) i ostavi nekih 24h da sve to deluje i ako konkretno zelis da vidis koje su ti sve stranice indexirane na googlu mozes preko search console ili ukucas u google search site:domain.com

Hello World, can I help you?
If it's true, send me a message