[PREDSTAVLJANJE]WaRneD

Započeo CoA.RP | WaRneD, Januar 29, 2020, 22:57:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Leon
Gde živite i gde ste rođeni: Njemačka, Hrvatska
Koliko imate godina: 22
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Čuo od kolege iz leading tima
Vaše misljenje o forumu: Jednostavno, super, tako smo i mi prije imali što se tiće organizacije boardova, postojanosti istih i tako, ali sad smo malo preuredili.
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): City of Angels roleplay
Koliko dugo igrate SA:MP:11 godina sigurno roleplay servere, 14 godina krenuo na stunt/Dm
Da li Skriptate ili Mapate: ne
Napišite nam nešto o sebi:[/b][/font][/size][/color]
Pozdrav, dolazim iz Njemačke. Došao sam ovdje reklamirati svoju zajednicu pa usput i da se upoznam sa forumom, kako neki na mom tako i ja na drugom :)
Poslovno živim u njemačkoj već 3 godine, trenutno radim kao vozač hitnih kola, u slobodno vrijeme se bavim sportom i vodim City of Angels.
Možda je netko od Vas već čuo za jedan roleplay server po tome imenu u posljednjih 7 i pol godina postojanja, a ako jeste, pozdrav od naše cijele zajednice Vama.
Poslednja Izmena: Januar 29, 2020, 22:59:21 POSLE PODNE od WaRneD

#A.J.

Welcome :)
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Dobro sam došao, hvala :)
Imate li kakvih tipova na koje podforume bi se mogoao osloniti da se aktiviram ovdje malo i ja?

Gastarbajter se javlja na duznost haha  8)

Dobrodošao. Želim ti puno zabave i korisnih stvari da pronađeš i naučiš.

Mislim da nema ko nije cuo xD, mnogo je dobar server

Dobrodosao, nadam se da ces se lepo provesti ovde :D