[Scripting Battle] RAZGOVOR

Započeo daddyDOT, Januar 18, 2020, 15:34:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

ajmo momci daj jos neko da se prijavi covece da imamo sta da ocenjujemo inace od ovoga nista sa 5-6 skriptera
svi traze skript betl i kad dodje niko da se prijavi...

Citat: //>> Vedran poslato Jun 09, 2020, 17:50:51 POSLE PODNE
https://prnt.sc/swo0ci

I ti si stavio 6 pa se nitko ne buni. Mogao je i deset staviti da je htio, njihova stvar a na kraju će se pokazati dali je točna.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: //>> Vedran poslato Jun 09, 2020, 17:50:51 POSLE PODNE
https://prnt.sc/swo0ci
Koliko si ti decko retard to je tesko objasniti ;)
Nemas ti znanja bez @omcho ni 1 toliko od mene ;)
Videcemo ko je bolji ;)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: Hydra. poslato Jun 09, 2020, 19:43:50 POSLE PODNE
I ti si stavio 6 pa se nitko ne buni. Mogao je i deset staviti da je htio, njihova stvar a na kraju će se pokazati dali je točna.
Jesam ja ista lose rekao?

Citat: xLanmi poslato Jun 09, 2020, 19:50:57 POSLE PODNE
Koliko si ti decko retard to je tesko objasniti ;)
Nemas ti znanja bez @omcho ni 1 toliko od mene ;)
Videcemo ko je bolji ;)
Onaj ko trazi pomoc je losiji :P 

@omcho hvala brt.

Poslednja Izmena: Jun 09, 2020, 20:03:36 POSLE PODNE od //>> Vedran

Molim bez vrijeđanja,ugasiti ću battle nećete ga više nikada vidjeti.

Citat: daddy. poslato Jun 09, 2020, 20:14:09 POSLE PODNE
Ja nisam nikoga vredjao hvala

Auu ovaj nije zdrav  :(

Ime na forumu: xLanmi
Vase godine: 20
Iskustvo u skriptanju (1-10): 9
Da li prihvatate pravila ovog takmičenja (DA/NE): Da

Citat: daddy. poslato Jun 09, 2020, 20:14:09 POSLE PODNE
Problem je u tome sto danas svako ko udje u pawno i nauci 2 komande ili funkcije misli za sebe da je najbolji skripter i daje sebi za pravo da komentarise i ocenjuje na dobar ili los nacin rad drugog ili drugih , @Im the Emmett huh , @//>> Vedran spustite se na zemlju malo , malo ste previse poleteli.

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 10, 2020, 14:32:39 POSLE PODNE
Problem je u tome sto danas svako ko udje u pawno i nauci 2 komande ili funkcije misli za sebe da je najbolji skripter i daje sebi za pravo da komentarise i ocenjuje na dobar ili los nacin rad drugog ili drugih , @Im the Emmett huh , @//>> Vedran spustite se na zemlju malo , malo ste previse poleteli.

upravo, pola vas nema pojma ovde i opet mislite da ste neki skripteri... steta sto ja ne mogu da ucestvujem u betlu jer ocenjujem a sto se tice vedrana nemas pojma sta neko zna oko PAWN-a tako da mozes samo da cutis jer nemas pojma

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 10, 2020, 14:32:39 POSLE PODNE
Ja sam samo rekao da nije zdrav jer je lik stavio da zna od 1 do 10 da zna za 9, pa Southclaws i ostala ekipa neka ne znaju toliko a on ce da zna, video sam neke njegove radove ono nije ni za 0.000001

Citat: Im the Emmett huh poslato Jun 10, 2020, 14:46:19 POSLE PODNE
Ja sam samo rekao da nije zdrav jer je lik stavio da zna od 1 do 10 da zna za 9, pa Southclaws i ostala ekipa neka ne znaju toliko a on ce da zna, video sam neke njegove radove ono nije ni za 0.000001
A ko si ti da ocenjujes ili komentarises druge i njihov rad?