Fusion Gaming ~ Register x InGame ~

Započeo .klinvcc ♥, Januar 15, 2020, 18:14:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

čitam komentare, pogledo sam td-ove, još ne mogu da vjerujem
*edit: pokušaj moje skinut, da vidim kako kopiraš jer najbolje možeš naučit od najboljih :D
Poslednja Izmena: Januar 15, 2020, 22:36:47 POSLE PODNE od 365capì

Citat: Galardo poslato Januar 15, 2020, 21:59:02 POSLE PODNE
Mnogo si pustio muda druze,koje ludilo glumis?
Tako sam u mogućnosti
Citat: 365capì poslato Januar 15, 2020, 22:33:30 POSLE PODNE
čitam komentare, pogledo sam td-ove, još ne mogu da vjerujem
*edit: pokušaj moje skinut, da vidim kako kopiraš jer najbolje možeš naučit od najboljih :D
daj neku sliku tdova :)

@365capi daj vamo da odradimo neki td sa fade-om da vidimo kako ce momak iskopirati  :D

#A.J.

Citat: .klinvcc ♥ poslato Januar 15, 2020, 22:43:55 POSLE PODNE
Tako sam u mogućnostidaj neku sliku tdova :)
vidim da si pametan, al' izgleda da nisi dovoljno, čim ne znaš da uđeš na moj profil i pogledaš postove :D

Citat: 365capì poslato Januar 15, 2020, 22:50:24 POSLE PODNE
vidim da si pametan, al' izgleda da nisi dovoljno, čim ne znaš da uđeš na moj profil i pogledaš postove :D
ti si trazio da kopiram, puca mi jaje da se mucim da trazim tdove, znam da radis bruka, jedino sto znam, ako hoces ajde ako ne zzzzz

Citat: .klinvcc ♥ poslato Januar 15, 2020, 22:43:55 POSLE PODNE
Tako sam u mogućnostidaj neku sliku tdova :)
Koštati će te ta mogućnost nekad, samo kažem...  ::)

Citat: daddy. poslato Januar 15, 2020, 22:52:59 POSLE PODNE
Koštati će te ta mogućnost nekad, samo kažem...  ::)
Diram one koji me diraju, ne idem prvi, samo uzvracam  ;D

Ako se ne varam ovo je forum za kacenje i prezentaciju svojih radova da ih neko ocijeni ili da ih jednostavno nekome das,volio bih da mi objasnis zasto kacis tudji rad i koja je svrha toga?Ocito si zalutao,mislim da ovaj forum nije za tebe.Svakako izlijeci se sto prije
Ukoliko su nekome potrebne mape,mozete me kontaktirati putem fb-a: https://www.facebook.com/chappo617

ɴᴀᴘɪᴊᴇᴍᴏ sᴇᴊᴛᴀɴᴀ ᴅᴏᴋ ᴄᴇᴋᴀ sᴀʙᴀʜ sᴀ ɴᴀᴍᴀ ᴋᴜᴍᴇ

#A.J.

Citat: .klinvcc ♥ poslato Januar 15, 2020, 22:51:38 POSLE PODNE
ti si trazio da kopiram, puca mi jaje da se mucim da trazim tdove, znam da radis bruka, jedino sto znam, ako hoces ajde ako ne zzzzz
evo ljepotane, ovako nađeš postove, vidim da si nesposoban i da ne znaš :D

Citat: 365capì poslato Januar 15, 2020, 22:57:09 POSLE PODNE
evo ljepotane, ovako nađeš postove, vidim da si nesposoban i da ne znaš :D

Sta ti nije jasno kod reci "Necu da se mucim" ?

Citat: cнappo. poslato Januar 15, 2020, 22:56:56 POSLE PODNE
Ako se ne varam ovo je forum za kacenje i prezentaciju svojih radova da ih neko ocijeni ili da ih jednostavno nekome das,volio bih da mi objasnis zasto kacis tudji rad i koja je svrha toga?Ocito si zalutao,mislim da ovaj forum nije za tebe.Svakako izlijeci se sto prije
Nee nije ukrao, original ima onaj koji ih je radio ( ja ) i Ćirović, i da, nisu ružni kao ovi hahahah, no offense

Citat: cнappo. poslato Januar 15, 2020, 22:56:56 POSLE PODNE
Hvaaalaaaaaaaaaaaaaaaa

Citat: daddy. poslato Januar 15, 2020, 22:59:03 POSLE PODNE
Nee nije ukrao, original ima onaj koji ih je radio ( ja ) i Ćirović, i da, nisu ružni kao ovi hahahah, no offense
Pa da, ovi su ruzni jer su tvoja kopija, za sve prosle si pricao da kidaju, pls killlllllll

#A.J.

Citat: .klinvcc ♥ poslato Januar 15, 2020, 22:58:18 POSLE PODNE
Sta ti nije jasno kod reci "Necu da se mucim" ?
Nije da nećeš da se mučiš, praviš se pametan. Nemoj glumit majmuna i idiota, ako si ti dijete, mi nismo.
Vjerovatno si zalutao i nisi odgojen, pa smiješ da se kurčiš kao i 85% kidara koja su kročila na ovaj forum.
Nesposoban si da uradiš nešto svoje i nemoj da te to jede, kritike prihvataj isto kao i pohvale. Da ne duljim, popit ću ban zbog tebe. LP. :)

Citat: daddy. poslato Januar 15, 2020, 22:59:03 POSLE PODNE
skontat ce on ako ima malo mozga sta sam htio napisati,kad kopiras nekoga onda je to fakticki tudji rad
Ukoliko su nekome potrebne mape,mozete me kontaktirati putem fb-a: https://www.facebook.com/chappo617

ɴᴀᴘɪᴊᴇᴍᴏ sᴇᴊᴛᴀɴᴀ ᴅᴏᴋ ᴄᴇᴋᴀ sᴀʙᴀʜ sᴀ ɴᴀᴍᴀ ᴋᴜᴍᴇ