◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Usra me OS, kupih pass za Shattered Web sad CSa ne mogu da upalim dok ne vratim win ahahahhaha, valjda stignem završiti misije xD

Please Follow and Sher my design profile! :)
●๋• ⌠ flawless42o ⌡ ●๋•

Potres me probudio, treba zaspat sad...
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: daddy. poslato Mart 22, 2020, 00:42:52 PRE PODNE
Usra me OS, kupih pass za Shattered Web sad CSa ne mogu da upalim dok ne vratim win ahahahhaha, valjda stignem završiti misije xD
Hoces ti OS ....................................................................................
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Citat: мαтяүx poslato Mart 22, 2020, 11:41:10 PRE PODNE
Hoces ti OS ....................................................................................
OS hocu ( operativni sistem ) hahahahah a linux gasim sto prije lol
Jos mi je i rank opao 100% ali me operacija brine treba mi malo do silver coina hahaha
Usput napišite vaše mišljenje: https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=133828.0
Poslednja Izmena: Mart 22, 2020, 11:45:15 PRE PODNE od daddy.

Citat: daddy. poslato Mart 22, 2020, 00:42:52 PRE PODNE

I nasao si kad ces kupit operaciju, skoro kad je zavrsila haha

Citat: Slade poslato Mart 22, 2020, 12:35:20 POSLE PODNE
I nasao si kad ces kupit operaciju, skoro kad je zavrsila haha
Ma dvoumio se i kupim je mjesec dana pri zavrsetku, imao sam dosta vremena ali usra me ovo hahahah

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=108936.3510
ajd iskusni samperi pomozite :D
(predzadnja tema)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: daddy. poslato Mart 22, 2020, 17:18:32 POSLE PODNE
Ima @bunta  koliko znam UP u mysqlu, pitaj ga
noup, pitao sam ga

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Jebem ti i Telekom i sve više, cijeli dan skidam jebena 2 gigabajta, šta im plaćam svaki mjesec sve im jebem.

Citat: daddy. poslato Mart 22, 2020, 18:59:19 POSLE PODNE
Jebem ti i Telekom i sve više, cijeli dan skidam jebena 2 gigabajta, šta im plaćam svaki mjesec sve im jebem.
Lakse momak,nemoj da cujes.

Citat: daddy. poslato Mart 22, 2020, 18:59:19 POSLE PODNE
Upravo mi mreza bila u zagusenju, 750mb mi prekine na 666mb(slucajnost? xD) A i instagram i ostalo mi je slabo ucitavalo na mobilnoj mrezi(vip)...

Citat: milfman poslato Mart 22, 2020, 19:28:17 POSLE PODNE
Upravo mi mreza bila u zagusenju, 750mb mi prekine na 666mb(slucajnost? xD) A i instagram i ostalo mi je slabo ucitavalo na mobilnoj mrezi(vip)...
Nakon 4h skinulo mi se 2gb, cijeli dan hoću da skinem nešto ma nema teoretske, ovo je da Bog sačuva brate