◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

SyS

*

Ne vidim više skriptere na balkan sampu, svi su banovani ili će biti uskoro, ostaju vam samo UP/SA editori ej ke aj strmid x2555 skripteri Purda i shomy ("skripteri")

Citat: SyS poslato Mart 10, 2020, 19:13:27 POSLE PODNE
Ne vidim više skriptere na balkan sampu, svi su banovani ili će biti uskoro, ostaju vam samo UP/SA editori ej ke aj strmid x2555 skripteri Purda i shomy ("skripteri")
De si lepiiii :D
Pa kako si mi?

Facebook - Klik

Nemanja ne gubi se vamo, odjebi s foruma kao sto su mnogi kao ti odjebali, nedokazno djete, tamo mi se javljas okolo da se pomirimo ,a tu provociras, ispricavam se veliki skripteru, gdje su tvoji radovi? Ja nijednog nisam vidio? :)

Citat: SyS poslato Mart 10, 2020, 19:13:27 POSLE PODNE
Ne vidim više skriptere na balkan sampu, svi su banovani ili će biti uskoro
Ili su jednostavno batalili sve ovo iz nekih svojih razloga i nisu kao ti kome je najveci uspeh biti ,,najbolji,, skritper i sprdati se na racun mrtve dece i tome slicno :)

Citat: daddy. poslato Mart 10, 2020, 12:07:52 POSLE PODNE
Šta će to biti pa još navratiš na forum brate, kako život?  :-*
@TiXoR_

aeoo dosadno na poslu, pa malo uđem i gledan šta ima

Jebate život. I kad imaš novaca ovaj hosted tab izgleda preskupo kad vidimo o kojoj se igri radi i gdje se broj igraca smanjuje.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Pozdrav svima :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Aaron poslato Mart 11, 2020, 17:17:13 POSLE PODNE
Pozdrav i tebi. Ide li gas?
Pa baš i ne :(
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Gotov posao za danas + jos malo je liga sampiona , pa gde ces bolje :D

Citat: #THEV1NNACHA_ poslato Mart 11, 2020, 18:55:07 POSLE PODNE
Gotov posao za danas + jos malo je liga sampiona , pa gde ces bolje :D

A kako je tek meni. Placa bila jucer, jucer i danas slobodan dan.... milina. :D
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

#A.J.

Citat: .foux poslato Mart 11, 2020, 23:17:02 POSLE PODNE
gotiva, nema škole dvije sedmice
Ma kad bude trebalo ići na ljeto neće biti baš gotiva. :( :(