◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Ban ovog Adija sa foruma,svasta je danas pušio,sve vidjeno  :D

Citat: Spooky. poslato Mart 04, 2020, 14:53:13 POSLE PODNE
Ovisi iz koje kategorije voliš. Ja bih ti preporučio Uncharted 4 kao i zadnji dio.
Imam Uncharted 4, treba mi jos nesto dobro, igre da imaju pricu uglavnom :P neke gotivne

dobro vece ljudi mojii :)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Dobar dan dobri dobri ljudi  :D
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Zaspis u 22h umoran uzasno, ustanes u 0:30 i nema sanse zaspati nazad... koji mi je k ...

Citat: Purdinho poslato Mart 05, 2020, 01:23:40 PRE PODNE
Zaspis u 22h umoran uzasno, ustanes u 0:30 i nema sanse zaspati nazad... koji mi je k ...
Tako sam i ja dok sam radio projekat, bitno je ponovo se vratiti spavati.

Inače budeš čitav dan nikakav, spava ti se čitav dan i kad dođeš kući opet isto :)

Moraš uskladiti ciklus spavanja
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Citat: Purdinho poslato Mart 05, 2020, 01:23:40 PRE PODNE
Zamisli kako ja vodim tempo spavanja i kad sam budan... Legnem u 2-3h ujutro, ustanem u 5:30 i na praksu do 12h, onda kući stignem oko 14h i dok završim sve poslove to je 17h predveče... Legnem da spavam do 22h i onda ponovim isto od jučerašnjeg dana.

Citat: .foux poslato Mart 05, 2020, 01:43:29 PRE PODNE
Zamisli kako ja vodim tempo spavanja i kad sam budan... Legnem u 2-3h ujutro, ustanem u 5:30 i na praksu do 12h, onda kući stignem oko 14h i dok završim sve poslove to je 17h predveče... Legnem da spavam do 22h i onda ponovim isto od jučerašnjeg dana.
Au buraz hah, sjebano, ja inace legnem u 5 ujutro i ustanem oko 13-14h i tako stalno, ne znam sta mi je bilo ovaj put da sam zaspao rano,ali zato ne mogu ni spavati sada hah
Citat: LoOdaK poslato Mart 05, 2020, 01:40:04 PRE PODNE
Tako sam i ja dok sam radio projekat, bitno je ponovo se vratiti spavati.

Inače budeš čitav dan nikakav, spava ti se čitav dan i kad dođeš kući opet isto :)

Moraš uskladiti ciklus spavanja
Uskladio ja sebi jesam trenutno kako je, ali ovaj put mi nesto cudno bilo, ne znam od cega mi se spavalo, isti "ritual" imam vec 2 mjeseca sigurno :P

U mene ti situacija ista svaki dan , gledam strimere do 3-4 ujutru probudim se u 12-1 , krenem da radim posao , zavrsim do 18-19 i tako u krug , vazda sam bio za drugu smenu :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electrocoder.anyask

Evo pogledajte, skinite i testirajte. Slobodno prijavite ako nađete bug ili budete imali neki prijedlog :)

Citat: Purdinho poslato Mart 07, 2020, 14:20:44 POSLE PODNE
Ziv li si daka nas ? :P
Nisam siguran tetka mi mog, bogumi evo, dži si Purda ti mene?  Ja Dos'o malo d' uteram pozitivu u ove sadasnje digimone na forumu.