◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Kako dodje ovo drugo polugodiste odmah aktivnost u GR padne :D

Posao, obaveze za mene ostalima škola. Ne drkaju svi po forumu 25/7
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Ja bih vrlo rado pisao, ali iskreno ne znam sta xDD

Btw, pitanje jedno.. Ima li pod forum gde imaju textdrawovi objavljeni( sa download linkom ), mislim, gde god sam usao, pomesano je, neki imaju download, neki ne xDD

Citat: V01D poslato Mart 03, 2020, 22:46:58 POSLE PODNE
Ja bih vrlo rado pisao, ali iskreno ne znam sta xDD

Btw, pitanje jedno.. Ima li pod forum gde imaju textdrawovi objavljeni( sa download linkom ), mislim, gde god sam usao, pomesano je, neki imaju download, neki ne xDD
https://balkan-samp.com/forum/index.php?board=237.0
ovdje objavljuju sa codovima,ali da se ne lazemo,sve je shit...

ideee gaaas, vozim crnii bmw, idee gaas, tebraa, kurve volee mee xD

Ali ono, sve mi je jasno, ali nije mi jasno zasto svi rade isto..

Prva stvar su modovi, svaki je edit gde su zamenjeni tdovi i ubaceno par mapa. Navodno "fixano par bugova", a niko nije rekao koji su to zapravo bugovi bili.. I opet, svi podrzavamo to, govorimo kako je mod dobar, iako je sranje..

Ista stvar vazi za mape, sve je jebeno isto.. Chappo je, po meni, najjaci maper, budimo realni, koristi normalne texture, lepo uklopi objekte, pravi unikatne mape koje nisu vidjene..

Isto i za tdove, sve isto, svaki je jebeno isti, i dobra vecina su sranje po meni :/

Neka dobra PS4 igrica da kupim, prijedlozi? :P

Citat: Purdinho poslato Mart 04, 2020, 14:33:59 POSLE PODNE
Neka dobra PS4 igrica da kupim, prijedlozi? :P

Ovisi iz koje kategorije voliš. Ja bih ti preporučio Uncharted 4 kao i zadnji dio.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

#A.J.

Citat: V01D poslato Mart 04, 2020, 09:03:25 PRE PODNE
Ali ono, sve mi je jasno, ali nije mi jasno zasto svi rade isto..

Prva stvar su modovi, svaki je edit gde su zamenjeni tdovi i ubaceno par mapa. Navodno "fixano par bugova", a niko nije rekao koji su to zapravo bugovi bili.. I opet, svi podrzavamo to, govorimo kako je mod dobar, iako je sranje..

Ista stvar vazi za mape, sve je jebeno isto.. Chappo je, po meni, najjaci maper, budimo realni, koristi normalne texture, lepo uklopi objekte, pravi unikatne mape koje nisu vidjene..

Isto i za tdove, sve isto, svaki je jebeno isti, i dobra vecina su sranje po meni :/
I znaš kolko nas zabole tvoje mišljenje, kao da mi ne znamo :P :P