◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

dajte neki dobar film da pogledam (ako objavim u temi za filmove nece niko odgovorit do bajrama)

I to ti daje za pravo, tebi, koji ima preko 4500 postova, pise gde god stigne? Te teme zbog toga i postoje, a sad da li ce ti neko odgovoriti to apsolutno nije niciji problem.

Pocecu da brisem postove, upozoravam i na kraju banujem vas pametnjakovice od po 5000 postova a osnovna pravila foruma i podforuma ne znate.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Februar 24, 2020, 00:26:55 PRE PODNE
a osnovna pravila foruma i podforuma ne znate.
Covek se uci dok je ziv :D
Salu na stranu , u redu je to sto tebe nervira ako vec ima teme da se kace u drugim temama ali ima i lepsi nacin da izrazis to pogotovo ti kao SMod koji treba da budes primer nama clanovima , ili jednostavno verovatno imas opciju da premestis neki odgovor u drugu temu (nisam siguran) :)
Poslednja Izmena: Februar 24, 2020, 00:40:03 PRE PODNE od #THEV1NNACHA_

Vama clanovima roditelji nisu primer, te ne nameravam ni ja da budem.

Sto sam tolerantniji vi to sve vise zloupotrebljavate.

Ne planiram da premestam post liku koji je tolike godine na ovom forumu i ima toliko postova. To cak ni pocetnicima ne bih uradio. Poslao bih mu pravila da detaljno prostudira, a bogme, ovima sa preko 2000 postova bi to vise trebalo.

"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Februar 24, 2020, 00:55:59 PRE PODNE
Vama clanovima roditelji nisu primer, te ne nameravam ni ja da budem.

Sto sam tolerantniji vi to sve vise zloupotrebljavate.

Ne planiram da premestam post liku koji je tolike godine na ovom forumu i ima toliko postova. To cak ni pocetnicima ne bih uradio. Poslao bih mu pravila da detaljno prostudira, a bogme, ovima sa preko 2000 postova bi to vise trebalo.

Sta mislia koliko od mojih 1000+ postova ima spama?

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: #THEV1NNACHA_ poslato Februar 24, 2020, 00:38:40 PRE PODNE
Covek se uci dok je ziv :D
Salu na stranu , u redu je to sto tebe nervira ako vec ima teme da se kace u drugim temama ali ima i lepsi nacin da izrazis to pogotovo ti kao SMod koji treba da budes primer nama clanovima , ili jednostavno verovatno imas opciju da premestis neki odgovor u drugu temu (nisam siguran) :)
Svakom si loncu ti poklopac, na sve ti moraš da odgovoriš. Koga koji k zanima tvoje mišljenje svaki put, tu je SM, rekao je i kraj priče, tvoj odgovor je nebitan, u svakom slučaju.
Trebalo bi se povesti više računa pri primanju moderatora, nevezano samo za tebe!

Citat: Galardo poslato Februar 24, 2020, 11:16:44 PRE PODNE
Idemo svi zajedno da beremo cvijeće ❤

Aha, pa da me netko od vas s leđa opali dok se saginjem.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: daddy. poslato Februar 24, 2020, 10:33:28 PRE PODNE
Svakom si loncu ti poklopac, na sve ti moraš da odgovoriš. Koga koji k zanima tvoje mišljenje svaki put, tu je SM, rekao je i kraj priče, tvoj odgovor je nebitan, u svakom slučaju.
Trebalo bi se povesti više računa pri primanju moderatora, nevezano samo za tebe!
Ja kao clan ovog foruma evo vec 4 godine dajem i te kako pravo sebi da iznesem misljenje o nekoj aktuelnoj temi i uostalom ne moram da se pozivam na to pravo dovoljno je samo da se pozovem na pravo demokratije u kakvom smo drustvu , a tebi druze ako smetam ja ili moje iznosenje misljenja slobodno mi se javi , ne ujedam , SMod je mozda rekao svoje ali opet ponavljam nije meni do toga sta je rekao nego kako je rekao :)
Ima ona jedna , lepa rec i gvozdena vrata otvara :)

Više uživam u vašim svađama nego u kvalitetnim skriptama. :D

Moramo mi jedan porodični sastanak da održimo sa presjedavajucim.

dobar dan
imatel' kredu da nam posudite :)

Citat: Aaron poslato Februar 24, 2020, 12:40:22 POSLE PODNE
Više uživam u vašim svađama nego u kvalitetnim skriptama. :D

Jesi sarkasticno mislio "kvalitetnim skriptama" ?? :D :D

Citat: V01D poslato Februar 24, 2020, 14:16:02 POSLE PODNE
Jesi sarkasticno mislio "kvalitetnim skriptama" ?? :D :D

Samo takve skripte se i objavljuju hehe

Koliko jadno ahhahahahah lololol:
https://www.facebook.com/derrisoto.ogc/posts/108077727456538
https://imgur.com/a/NtSnB4N?fbclid=IwAR0In6_BYxpootN2vKU9YNhZoBaRgAVgVhi44-Qt5agC5z2bvRWKTCejoq4

EDIT: još jadnije hahahahaha, brišu com i blokiraju XDXDXDXD
Ovo onaj mali eksepted što je već jednom pokušao kopirati moje tdove hhahahaha
https://i.ibb.co/fk6wVrq/Screenshot-2-24-2020-6-26-28-PM.png
Poslednja Izmena: Februar 24, 2020, 18:28:03 POSLE PODNE od daddy.