◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zanimljivo, skoro pa interesantno.
Postavljena anketa na temu, glasajte koji battle želite sljedeći.
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=133343.msg957358;topicseen#new
Poslednja Izmena: Februar 20, 2020, 13:31:25 POSLE PODNE od daddy.

Citat: daddy. poslato Februar 20, 2020, 13:26:26 POSLE PODNE
Zanimljivo, skoro pa interesantno.
Postavljena anketa na temu, glasajte koji battle želite sljedeći.
Battle ko moze brze popusiti ban na forumu :D

Pozdrav za sve TD Makere, pitanje jedno. Probao sam i iTD i TD Editor, ni na jednom mi ne radi miš i tastatura ig, uvjek mi je radilo na oba, iz razloga što jednostavno sa stika prebacim naštimano sve i radim textdrawe, prvi put radim na windows 10ci (tj ne radim jer jebeno neće), zna li neko riješenje? Zašto ne radi TD Editor, znam da Win 10 ima općenito problema sa San Andreasom jer je igrica prilično stara za nov sistem, ali da li ima solucija?

edit: Pronašao sam fix na googleu, pokrenuo samp-server.exe kao administrator i et nekako radi.
Poslednja Izmena: Februar 21, 2020, 13:57:45 POSLE PODNE od Slade

cao cao
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

#A.J.

Citat: Slade poslato Februar 21, 2020, 13:56:17 POSLE PODNE
Pozdrav za sve TD Makere, pitanje jedno. Probao sam i iTD i TD Editor, ni na jednom mi ne radi miš i tastatura ig, uvjek mi je radilo na oba, iz razloga što jednostavno sa stika prebacim naštimano sve i radim textdrawe, prvi put radim na windows 10ci (tj ne radim jer jebeno neće), zna li neko riješenje? Zašto ne radi TD Editor, znam da Win 10 ima općenito problema sa San Andreasom jer je igrica prilično stara za nov sistem, ali da li ima solucija?

edit: Pronašao sam fix na googleu, pokrenuo samp-server.exe kao administrator i et nekako radi.
Trebo si mene zvat za tde :P
za šefa sve radimo hehe

Ima li ovdje netko da pokrenemo neki ozbiljan projekat?  -> PM

Znam mapat nesto osnovno....

Znam skriptat nesto osnovno...

Znam radit tdove (donekle) a mogu i nesto custom za 0.3dl

Uglavnom najmbolje mi ide financranje  :D

Bitno mi je da se nadje ekipa za ostalo cemo lako...

Citat: VAYNE poslato Februar 21, 2020, 14:10:13 POSLE PODNE

Ne mogu postaviti temu??
Ima bug sa tagovima, obrisi tagove, refreshaj stranicu kopiraj tu poruku bez tagova i postavi.

PS

Šta je ovo nema mene odmah neko sranje u pdfu hahaha, nisam tu još podugo, ući ću povremeno kad stignem preko mobilnih ovako ništa dok ne dođe net.

Opraštam za DP, svakako se ne broje postovi, ali imam pitanje a neta baš i ne hahaha
Cameditor uopšte ne funkcioniše, dugo nisam radio sa njim, koristio sam ga 2017 i sada pokušam ući ne radi, pukla fs totalno ili samo meni ne radi?

Citat: daddy. poslato Februar 21, 2020, 22:14:48 POSLE PODNE
Opraštam za DP, svakako se ne broje postovi, ali imam pitanje a neta baš i ne hahaha
Cameditor uopšte ne funkcioniše, dugo nisam radio sa njim, koristio sam ga 2017 i sada pokušam ući ne radi, pukla fs totalno ili samo meni ne radi?
Meni radi cameditor :)