◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pridrzavajte se pravila i nece biti problema.
Poslednja Izmena: Februar 03, 2020, 00:36:15 PRE PODNE od SlavicBeast
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

cestitke na ulasku hešteg44
Ukoliko su nekome potrebne mape,mozete me kontaktirati putem fb-a: https://www.facebook.com/chappo617

ɴᴀᴘɪᴊᴇᴍᴏ sᴇᴊᴛᴀɴᴀ ᴅᴏᴋ ᴄᴇᴋᴀ sᴀʙᴀʜ sᴀ ɴᴀᴍᴀ ᴋᴜᴍᴇ

Citat: SlavicBeast poslato Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE
Pridrzavajte se pravila i nece biti problema.
Ovo ko svaki pocetak godine u skoli , prvih dana profesori strogi vec tamo na polovini godine ili pri kraju bleja haos ;)

Pozdrav :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Pozz svima #44

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

aj da ne otvaram novu temu, zna neko sto mi kresuje XAMPP? jedno sto puta sam ga reinstalirao, i evo koliko meseci radim na mysqlu, nijednom mi se nije desio crash :/ Crashuje kad otvorim localhost (admin), i ne mogu da pristupim bazama (nece da ucita uopste, izbacuje Page not available i sl..)
Pokusao sam run as administrator, i one kompatibilnosti i nece..
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Januar 11, 2020, 22:59:56 POSLE PODNE
aj da ne otvaram novu temu, zna neko sto mi kresuje XAMPP? jedno sto puta sam ga reinstalirao, i evo koliko meseci radim na mysqlu, nijednom mi se nije desio crash :/ Crashuje kad otvorim localhost (admin), i ne mogu da pristupim bazama (nece da ucita uopste, izbacuje Page not available i sl..)
Pokusao sam run as administrator, i one kompatibilnosti i nece..
Najbolje ti je stack overflow preletit, tamo sam ja pronašao način da popravim što me zajebavalo sve živo kad otvorim phpmyadmin, šta god da uradim baca error

Citat: .ɱυɱιƚȥα poslato Januar 11, 2020, 23:36:07 POSLE PODNE
Najbolje ti je stack overflow preletit, tamo sam ja pronašao način da popravim što me zajebavalo sve živo kad otvorim phpmyadmin, šta god da uradim baca error
tanco, zaboravio sam na to. Sad cu pogledati :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

stack overflow rjesava sve muke

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU