Forum platforma

Započeo 6kristijan9, Januar 09, 2020, 18:29:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim clanovima bsampa, zanima me misljenje koja je platforma najbolja za samp forum.Evo mi na Ultimate npr koristimo IPB i meni je isto koja god da se koristi, ali igraci pojedini govore da je na smf bilo bolje, neki zele xenforo itd.. Zanima me vase misljenje i usput dal se moze sve prebacit sa ipba tj accounti, postovi itd... hvala unaprijed.  :)

moze, koristi i dalje ipb, vBulletin je full, ali mi se ne svidja dizajn

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Nisam imao iskustva sa forumima vBulletin i ostalima, samo SMF ali vrijedi pokušati sa svima ili poslušati savjet iskusnijih npr. vBulletin da probaš što je rekao Slavic. Što se tiče accounta, oni su valjda u mysql bazi tkd ne bi trebalo biti problema, nezz za teme i to. ( napravi backup i radi )

Citat: daddy. poslato Januar 09, 2020, 18:46:59 POSLE PODNE
Nisam imao iskustva sa forumima vBulletin i ostalima, samo SMF ali vrijedi pokušati sa svima ili poslušati savjet iskusnijih npr. vBulletin da probaš što je rekao Slavic. Što se tiče accounta, oni su valjda u mysql bazi tkd ne bi trebalo biti problema, nezz za teme i to. ( napravi backup i radi )
To je problem sto se ne poklapaju ucitavanje accova npr na ips i na smf,takodje j za teme

Citat: ek2k18 poslato Januar 09, 2020, 18:59:52 POSLE PODNE
To je problem sto se ne poklapaju ucitavanje accova npr na ips i na smf,takodje j za teme

postoje konvertori, ja sam u toj prici bio pre mnogo godina, sigurno i sad ima

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Šta je trenutno bolje za koristenje, ipb ili smf?

Citat: Hmaza poslato Januar 09, 2020, 20:46:46 POSLE PODNE
Šta je trenutno bolje za koristenje, ipb ili smf?
sve zavisi od osobe do osobe
neki vole old school neki vole modernizovano
dobri su i ipb i smf

vBulletin svakako njega koristi!
Respect ⇒ [.daddy][Galardo][androo][Shomyy][.ɱυɱιƚȥα][6cadilab9]
Citat
The least intelligent people are often the most talkative or noisy.

vBulletin...

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

vBulletin je onako bas forumski, IPB mi gubi smisao foruma previse stvari natrpano onih notifikacija admin panel isl.. Mada i SMF kad se pogleda moze se svasta uradit evo jednog primjera http://dzignmz.22web.org/forum/index.php?theme=9

Imao je jos jedan njegov bolji rad za csgo nes al nmg nac ugasen izgleda forum taj