GTA IGRE > Omiljena Misija?

Započeo #File', Januar 09, 2020, 12:46:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Posto je ovaj forum sam baziran na SAMP a ovdje su "vecinom" ljudi koji su barem 3-4 puta presli GTA SinglePlayer kao ja npr..

Kao sto sami naslov govori pisite.

#A.J.

Ona kad sa Big Smokeom bježiš na motoru, kad te progone oni sa motorima i kamionima, kad se voziš kroz onu kanalizaciju. Ne znam ime misije, zaboravio sam...

Citat: 365capì poslato Januar 09, 2020, 13:00:37 POSLE PODNE
Ona kad sa Big Smokeom bježiš na motoru, kad te progone oni sa motorima i kamionima, kad se voziš kroz onu kanalizaciju. Ne znam ime misije, zaboravio sam...

Ma vazhiiii xddd Adi xd

@edit -> https://gta.fandom.com/wiki/Missions_in_GTA_San_Andreas (Mozete ovdje naci ako ne znate tocno ime)

Kad krades hidre sa broda pa unistavas one brodove, teska ali zanimljiva

Pljackanje onog casina u Las Venturasu  :D

Kad skaces s padobranom na onu hidroelektranu pa aktiviras one generatore u lv pustinj

Madd dog jedna od lepsih misija ko je sam igrao

Breaking the Bank at Caligula's

Misija ima sve. Od pucanja do interakcije. Mislim da ostale joj ne mogu ni primirisat, mozda jedino zadnja misija.

Ne mogu se odluciti iako sam GTA presao previse puta.
Imam par misija, i sve su mi jednako drage:

Just Business - Poznata misija, nakon sto pomognete Big Smoku da resi Rusku mafiju, krecete u bezaniju gde on vozi motor a vi pucate.

Breaking the Bank at Caligula's - Verujem da nju svi znate. Potrebno je dobiti poverenje od one devojke ili je jednostavno ubiti kako bi dobili karticu za rob. Dolazite u 4 dragons kazino i sa Woozijevim planom pocinje pljacka. Znate je svi da ne duzim.

End of the Line - Zadnja misija u SA. Misija gde ubijate Big Smoka i Tenpennya.

Black Project - Misija gde se krade milionski JetPack iz Area51. Misija puna akcije kao i rob Caligule.

Saint Mark's Bistro - Jedina misija u kojoj je moguce dospeti u Liberty City da se ubije Forelli mafija.

Ima ih jos, ne mogu se setiti :)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security