Strip Club - Interior

Započeo InYourDreams, Januar 08, 2020, 14:29:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Htio sam jos zavrsiti i sobu za striptizete, no kako sam bio na cca 950 objekata, odlucio sam sa kupcem dogovoriti da to ne radimo jer bi potrosio jos min dodatnih 200 objekata sta bi polako predstavljalo i lag. Ekipa sta kazete na mapu? :)

YOUTUBE LINK: https://youtu.be/BbZObRE-z7E

My mapping gallery: Youtube channel!
My facebook page: Facebook
My discord tag: InYourDreams#8590

For business inquiries you can contact me via Facebook page ( Prefered ) or via discord.

dobro je nije lose.. samo nekako monotono neznam meni se bar tako cini..
Respect ⇒ [.daddy][Galardo][androo][Shomyy][.ɱυɱιƚȥα][6cadilab9]
Citat
The least intelligent people are often the most talkative or noisy.

Citat: Shoote ma Shoote poslato Januar 08, 2020, 14:30:35 POSLE PODNE
Nemoj sefe vise bogat!! :D

Kada bi ti pokao ss svojeg paypala, ostao bi u cudu, mislim na iznose narucenih mapa. XD

Citat: Kawaki poslato Januar 08, 2020, 14:33:17 POSLE PODNE
dobro je nije lose.. samo nekako monotono neznam meni se bar tako cini..

Hvala! :)

For business inquiries you can contact me via Facebook page ( Prefered ) or via discord.

Ova mapa je mozda najbolja u zadnja dva tri mjeseca. Nemam nikakve zamjerke. Vidi se da je puno truda ulozeno u nju i sve fino štima i ima logike. Svidja mi se ured na katu i količina svjetlosti u prostoru. Pogodio si sve. Svaka čast. Nastavi i dalje sa ovakvim radovima i razmazi nas  ;D

#A.J.

Ovaj lik mapa mape slične stvarnom svijetu, izvan igre, što mi je drago da vidim da neko to radi. Većina vas dođe kao i ja na nekim temama da komentar ostave samo zbog broja postova, ali ova mapa je po mom ukusu vrhunska. Iskreno, ne volim previše teksturisane mape, jer se ne uklapaju u GTA:SA svijet, osim ako imaš ENB, jer poboljšava doživljaj igre. Svaka čast!

Citat: Aaron poslato Januar 08, 2020, 17:07:54 POSLE PODNE
Ova mapa je mozda najbolja u zadnja dva tri mjeseca. Nemam nikakve zamjerke. Vidi se da je puno truda ulozeno u nju i sve fino štima i ima logike. Svidja mi se ured na katu i količina svjetlosti u prostoru. Pogodio si sve. Svaka čast. Nastavi i dalje sa ovakvim radovima i razmazi nas  ;D

Da sam jos mogao odraditi sta sam planirao u toj mapi bila bi jos bolja, posto sam bio skoro na 1000 objekata, nisam bio u mogucnosti jos dodati backstage tj. prostoriju za striptizete iza bine, WC-e napraviti, ali eto sta je tu je. Hvala na ovakvom komentaru. :)

Jos imam za odraditi 2 narucene mape a onda uzimam pauzu od narudba i idem jos vise podici youtube kanal sa idejama vezane uz mapanje koje imam. :)

Citat: 365capì poslato Januar 08, 2020, 17:18:00 POSLE PODNE
Ovaj lik mapa mape slične stvarnom svijetu, izvan igre, što mi je drago da vidim da neko to radi. Većina vas dođe kao i ja na nekim temama da komentar ostave samo zbog broja postova, ali ova mapa je po mom ukusu vrhunska. Iskreno, ne volim previše teksturisane mape, jer se ne uklapaju u GTA:SA svijet, osim ako imaš ENB, jer poboljšava doživljaj igre. Svaka čast!

Hvala! Osobno nikad nisam niti cu koristiti ENB za mapanje posto mapa izgleda 3x bolje sa enbom, a kada ju vidis onda bez enba, potpuno nesto drugacijega. :)

Hvala i svima u ovoj temi na komentarima! Ako jos niste podrzite me subscrajbom na Youtube kanal, to mi mnogo znaci, pogotovo za buduce planove kanala. :)