Balkan Pervent x1.0.0

Započeo Skendyy, Januar 07, 2020, 19:40:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Svi ti UP modovi ako im se skripta dobro ne preradi i nisu nesto,ali eto na prvu se cini solidno,testacu  ;D

nista specijalno :)
pohvale za trudic :P

www.Game-State.com" style="border-style: none;

ja ubacio mod nece da se pokrene :D loool

Samo da napomenem,ovo je mod koji smo Skendyy i ja radili jer smo mislili otvoriti Balkan Pervent.Pravi mod od Balkan Perventa koji se koristio i dok je zajednica bila ekseptedova i koji imamo Skendyy,eksepted i ja nece nikada biti objavljen.

sta je ovo nemate pravo na ime kakve gluposti su to ??

@tema  nije lose
Respect ⇒ [.daddy][Galardo][androo][Shomyy][.ɱυɱιƚȥα][6cadilab9]
Citat
The least intelligent people are often the most talkative or noisy.

Citat: John Gotti poslato Januar 08, 2020, 12:52:13 POSLE PODNE
Samo da napomenem,ovo je mod koji smo Skendyy i ja radili jer smo mislili otvoriti Balkan Pervent.Pravi mod od Balkan Perventa koji se koristio i dok je zajednica bila ekseptedova i koji imamo Skendyy,eksepted i ja nece nikada biti objavljen.
lol sta je uradjeno na tom modu Sacramento mod samo promenjene boje mzd neke mape tjt  :P nevalja kurcu mod uglavnom.

Fin modic , samo ako mozes da mi objasnis kako ide sistem BPPoena? :)

Citat: John Gotti poslato Januar 08, 2020, 12:52:13 POSLE PODNE
Mod je bio Sacramento nista nije promijenuto bilo :)

www.Game-State.com" style="border-style: none;

Citat: #THEV1NNY_ poslato Januar 08, 2020, 19:48:25 POSLE PODNE
Fin modic , samo ako mozes da mi objasnis kako ide sistem BPPoena? :)
hvala, za svakih 1h igre dobijas  2 BPPoena i te poene mozes iskoristit na /bpshop pocetni stats je vip 3 i mozes kupovat vece vipove,dupuli kljuc i sta jos ima nez

Citat: .rusic poslato Januar 08, 2020, 16:53:08 POSLE PODNE
lol sta je uradjeno na tom modu Sacramento mod samo promenjene boje mzd neke mape tjt  :P nevalja kurcu mod uglavnom.
nauci gramatiku plz, ne blamiraj seeeeee...  :P

Citat: .klinvcc ♥ poslato Januar 08, 2020, 23:48:18 POSLE PODNE
nauci gramatiku plz, ne blamiraj seeeeee...  :P
hoho nasao mi se ko ce mi reci ahahaaha