Old Jersey Textdraws

Započeo Nikola.123, Januar 01, 2020, 12:56:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Izradio: Nikola (JA)
Slike: https://imgur.com/a/LXpNipv
Edit/0
Opis i dodatne informacije: Nisu Nesto Bas al Posluzice nekome.
Download link: https://pastebin.com/YzTBhpmW
Scan link: pastebin je ...
Credits: //

Boze me sacuvaj  ??? , poradi na bojama nemoj koristiti te default ruzne su  :P

Prevelik font, bez ikakve organizacije texta sve ti je razbacano fino to poslozi smanji malo na bojama poradi i bude oke.

Citat: 6kristijan9 poslato Januar 02, 2020, 00:59:36 PRE PODNE
Prevelik font, bez ikakve organizacije texta sve ti je razbacano fino to poslozi smanji malo na bojama poradi i bude oke.
Hvala Popravicu se <3

Citat: .rusic poslato Januar 01, 2020, 19:56:32 POSLE PODNE
Boze me sacuvaj  ??? , poradi na bojama nemoj koristiti te default ruzne su  :P
Hvala <3 hocu

Pogledaj tuđe tdove kako su radili pa pokusaj nesto slicno napraviti kako bi se ustelio... (pazi na dp).

Citat: Galardo poslato Januar 02, 2020, 14:10:29 POSLE PODNE
Pogledaj tuđe tdove kako su radili pa pokusaj nesto slicno napraviti kako bi se ustelio... (pazi na dp).
ocu brt hvala <3

#A.J.

Vidi, prvi su i loši su, al' nemoj da te nečije kritike uspore i savladaju.
Moj kolega Galardo ti je dobro rekao, gledaj nečije radove i kopiraj ih čak, tako možeš naučit kako se radi.
Bolja solucija od toga je da gledaš nečiji rad i razmišljaš kako je to napravio, javiš se i pitaš kako je uradio to i to...
Imaš puno radova koji su dobri i kvalitetni, javi se nekom poznatom i dobrom TD-eru. :)

Citat: .foux poslato Januar 02, 2020, 15:19:56 POSLE PODNE
Vidi, prvi su i loši su, al' nemoj da te nečije kritike uspore i savladaju.
Moj kolega Galardo ti je dobro rekao, gledaj nečije radove i kopiraj ih čak, tako možeš naučit kako se radi.
Bolja solucija od toga je da gledaš nečiji rad i razmišljaš kako je to napravio, javiš se i pitaš kako je uradio to i to...
Imaš puno radova koji su dobri i kvalitetni, javi se nekom poznatom i dobrom TD-eru. :)
hvala ti brt <3

nemoj koristiti default font i poradi jos malo bolje i extra za pocetnika su dobri

www.Game-State.com" style="border-style: none;

6/10
Glumi da je drska, a celi grad je prska.
Skripter u pokusaju...