GSF Enterijer & Eksterijer

Započeo JizzyCapone, Decembar 30, 2019, 12:32:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napravio: Jizzy  8)[JA]
Editovao: /
Da li je mapa koristena na hostovanim serverima: Ne
Da li mapa sadrzi teksture: Da
Vreme izrade: 1h i 45 minuta
Opis i mesto mape: GSF Enterijer & Eksterijer
Slike ili Video: https://imgur.com/a/RvSMk6f
Kodovi: https://pastebin.com/Qq6iungA
Dodatak (ukoliko imate nesto dodati): /
Scan Link (ukoliko mapa sadrzi download link): /
~ You're right i'm crazy,but you know what else?,I don't give a Fuck ~

Lepo
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Exterijer je skroz nepotreban... jedva se i vidi sta si promijenio  ::), dok je Interijer nesto bolji mda samo pokusaj sljedeci put napraviti bolje interijer sto se tice tako tih nekih "gang" interijera naprimjer sta si vani ono dodao kao "smece"/"te objektice male" pokusaj to i realizovati u interijeru.. izgledace bolje ono malo xd ako si me skonto...

Citat: Shoote ma Shoote poslato Januar 02, 2020, 19:15:50 POSLE PODNE
Exterijer je skroz nepotreban... jedva se i vidi sta si promijenio  ::), dok je Interijer nesto bolji mda samo pokusaj sljedeci put napraviti bolje interijer sto se tice tako tih nekih "gang" interijera naprimjer sta si vani ono dodao kao "smece"/"te objektice male" pokusaj to i realizovati u interijeru.. izgledace bolje ono malo xd ako si me skonto...
kapiram haha  ;)

Trebao si da izmapas neki RP Set, da ubacis kauce, stolice, stolove, oruzija, smece, kontejnere... A ne samo da poredjas vozila mnogo ce lepse izgledati kad imas stolice i ostalo.

Enterijer mi se ne svidja tekstura poda.

Ext jako los. Malo detalja i rada na njemu a i to sto si radio je jako lose. Moj ti je savjet da uz svaki sitni objects mora ici i neki veci. Pa tako tipa gdje si poslago 5/6 boca si mogao stavit neki raspali kauc. Isti je problem i sa intom - ne bi se reklo da tu boravi neka banda. Po meni treba biti nered unutra; stavis ostatke od pice na nekom stolu, pakovanje od nje na podu, pepeljare pune cigara, vreca od smeca i smeca po cjelom prostoru, malo droge, neke ruzne stolice i improvizirani bar, da je prostorija mala i tamnija. Sve su to neki savjeti. Odradi remake pa da vidimo slusas li ista sto komentiramo.

Aky

*

exterijer nije nesto, interijer je ok pohvale za trud
~ Phototshop | Developer (Beginer) |Mapper ~
~ GFX Design ~

~ Radovi ~
~ Dodat cu kad mi se bude dalo :D ~

~ SA-MP Player - Since 2013 ~
~ MAPPER - Since 2017 ~
~ PHOTOSHOP - Since 2017 ~

Respect for : Galardo

~ Contact : ~