Pomoc oko moda!!!HITNO!!!!

Započeo Miki_Lamzaaaa, Decembar 28, 2019, 20:23:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Mesanje id-eva vozila
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Nisam sliako ali objasnicu vam koristim xber v3.6.1 mod i sve sam resio bugove i to ubacio nove mape i cuda i sad je problem samo sa vozilima privatnim.Kada se kupi bilo koje vozilo ono se fino pojavi da je kupljeno i na /v i onda nakon nekog vremena ako imam nrg,sultana i Monstera sve se izmesa..Nrg postane sultan sultan Monster ili samo ostane na /v da pise broj vozila tacnije id i nista drugo..Kazu da se treba resetovati varijable,ali nikada ih nisam reset pa nzm kako ako moze neko da pomogne da fix molim vas!
Poslednja Izmena: Decembar 31, 2019, 16:05:28 POSLE PODNE od BitchLasagna

XBER mod ima staticna vozila (ne samo poslovna, org vec bukvallno sva ukljucujuci i COS), sto znaci ako si obrisao neka vozila iz skripte izmjesao si sve i jedan ID vozila ili barem veci dio si pomjerio za 1. Predlazem ti da napises novi sistem vozila.
Third-party Pawn Developer

Druze brisao nisam jedino sto mod ima amx fajl od mapa pa sam ja morao svoje mape da ubacim i ostalo a sto se tice vozila ni 1 obrisano nije samo su neka org preparkirana po kordinatama!

opet ti ponavljam da je COS statican i da su vjv neka COS vozila uzeta i stavljena, ako ne koristis bas izvorni XBER do toga je sto posto. Predlazem ti opet da napises novi COS.

Aj mi pomognes brt molim te da to fixam bolje se razumes pogledas kad te molim brt jer svi nes se razumeju i sjebu mi sve aj ti da mi to fix posto znas!

jer sam brt dane i noci provodio da fixam mape i sve ostalo i sad da to sve potone i tdove menjao i muke mucio i sad brt da se sjebe sve to..Pomazi ako mozes molim te

nemam ni ja vremena da ti pisem COS od nule, to uradi sam takodjer dobar je to nacin da se naucis skriptati.

Ae nego je problem kako da pocnem brt nisam nikada radio sta da trazim u pawnu i ostalo kako sta...???

obrisi ta staticna vozila skroz iz skripte gdje god su definisana i onda napravis enum i pravis cuvanje ovisno o sistemu u kojem cuvas (mysql ili ini predlazem mariadb) onda kreiranje i ucitavanja, veoma jednostavno, nemam kad da ti bas sve nacrtam.  8)

A kazi mi brt kako se variable restartuju to me oduvek zanimalo,a nzm znao kako!

pa zavisi za sta resetujes varijable ukoliko je za igraca pri konekciji igraca mu postavljas sve varijable njegovog ID-a na nulu, dok od ostalih stvari pri ucitavanju podesavas njihove varijable na to sto jesu.

Citat: Miki_Lamzaaaa poslato Decembar 28, 2019, 20:23:19 POSLE PODNE
Problem(error/warning): Mesanje id-eva vozila
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Nisam sliako ali objasnicu vam koristim xber v3.6.1 mod i sve sam resio bugove i to ubacio nove mape i cuda i sad je problem samo sa vozilima privatnim.Kada se kupi bilo koje vozilo ono se fino pojavi da je kupljeno i na /v i onda nakon nekog vremena ako imam nrg,sultana i Monstera sve se izmesa..Nrg postane sultan sultan Monster ili samo ostane na /v da pise broj vozila tacnije id i nista drugo..Kazu da se treba resetovati varijable,ali nikada ih nisam reset pa nzm kako ako moze neko da pomogne da fix molim vas!

KAKO DA RESETUJEM VARIABLE VOZILA PISITE DOLE KO ZNA!