NPCBOT

Započeo Maserati', Decembar 23, 2019, 23:43:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Snimio sam bota,ubacio ga u skriptu i dodao mu connect , stavim u skripti da izbjegne reg/log i nece da se uopšte da ga conektuje na server, nisam ubacivo botove nikad pa sad mozda postoji neki drugi nacin.
Dio skripte:
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):

Vrv ti je do moda da ima neku proveru ili slicno pokusaj uraditi na svom modu od 0

Jesi li napravio skriptu za taj snimak? Kako ga konektuješ? Da li se u logovima konektuje, pa diskonektuje?

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Detaljan tutorijal: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=95034

Ako si sve uradio kao u tutorijalu, gdje god postoji Kick, dodaj provjeru dal je NPC da se ne kickuje, vjerovatno ga AntiCheat izbacuje.

Citat: Vodka Play poslato Decembar 24, 2019, 13:46:13 POSLE PODNE
Jesi li napravio skriptu za taj snimak? Kako ga konektuješ? Da li se u logovima konektuje, pa diskonektuje?
Kume, radio sam po ovome tutorialu što je Slade poslao, pored toga sam uradio provjere na requestclass i connect, sve sam uredno uradio kao na tutorialu no error no warning i fazon startam server uopce nece da ga konektuje

Pusti tutorijal, postavio sam ti nekoliko pitanja, a ne vidim da si mi dao odgovore.
Da si uradio sve kako treba, onda ne bi bio ovde, znači da si nešto zajebao, a kako bi mogli da znamo šta si zajebao ako nam ne dostaviš više informacija. Odgovori na moja pitanja, kopiraj kodove, pa ćemo videti gde je zapelo.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Da li su u server.cfg povecao maxnpc ?
Jel ti oduzme slot na serveru za tog NPC-a?

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter