Gta V pomoc ?

Započeo Allkos, Decembar 21, 2019, 22:05:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Mala pomoc ?  :D
Planiram da kupim gta v sad na social club jel mi treba na steam igrica ili kad kupim na social club odma mogu da igram i offline i online ili moram da imam i igricu na steam
- Old Developer
- Back in Game
- 420

Ne moras je imati na steam, mozes igrati i offline i online. :)

Citat: Djuk1c poslato Decembar 21, 2019, 22:23:06 POSLE PODNE
Ne moras je imati na steam, mozes igrati i offline i online. :)
@Djuk1c pa pazi buraz, sada je 1100 dinara premium edition sa 30 euro na snizenju do 7 januara pa gledam da kupim sa rockstar launchera pa sad da ne kupim pa da mi trazi nesto i na steam znaci kad kupim sa rockstar launchera sve imam i na social club sve mogu skidam radi sve
- Old Developer
- Back in Game
- 420

Citat: Allkos poslato Decembar 21, 2019, 22:42:26 POSLE PODNE
@Djuk1c pa pazi buraz, sada je 1100 dinara premium edition sa 30 euro na snizenju do 7 januara pa gledam da kupim sa rockstar launchera pa sad da ne kupim pa da mi trazi nesto i na steam znaci kad kupim sa rockstar launchera sve imam i na social club sve mogu skidam radi sve
Da, isto je, obe verzije su iste totalno. Sem toga sto na steam verziji mozes da imas prijatelje i sa steama i sa social cluba (jer i steam verzija mora da ima account na social clubu), a social club only verzija ima prijatelje samo sa social cluba. Sem toga su potpuno iste.

Citat: Djuk1c poslato Decembar 21, 2019, 22:46:09 POSLE PODNE
Da, isto je, obe verzije su iste totalno. Sem toga sto na steam verziji mozes da imas prijatelje i sa steama i sa social cluba (jer i steam verzija mora da ima account na social clubu), a social club only verzija ima prijatelje samo sa social cluba. Sem toga su potpuno iste.
Doro baki prekosutra kupujem na social club launcher to me zanimalo jedino jer nisam pre kupovao sa social cluba hvala
- Old Developer
- Back in Game
- 420

@Djuk1c  treba mi pomoc bruda gledaj poruke
- Old Developer
- Back in Game
- 420