Potrebna pomoc u vezi podataka!

Započeo SanelPandzic, Decembar 12, 2019, 01:24:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz, prije svega i meni je ovo bilo smijesno ali danas sam skontao kakvu sam gresku napravio i šta sam prvo sebi pa roditeljima napravio, ali zelim da pokusam nekako da se spasim tako ako imate bilo koje rjesenje koje bi moglo da mi pomogne to cu uradit. Stvar se radi o Skoli, napravio sam facebook profil i stavio sam sliku od svog nastavnika njemačkog, i svašta pisao.. Danas su me uhvatili to jest optuzio me je on da sam ja to uradio bez ikakvih dokaza ali rekao je da će otici u neku federalnu policiju tako nesto, i prijaviti me i da ce dat imena profila i da ce me nac preko adrese. Kao prvo šta  mogu da uradim da bi se spasio? Da li postoji neko na balkanu koga znate a pomogao bi, nekako da pronadje moj fajl od profila pa da obrise podatke ili samo podatke o logovanju ip adresa. Ako ta policija moze to uvjeren sam u sebe da mora neko postojat od nasih ko to zna. Zapravo napravio sam i na instagramu i na faceboku profile, jebeno sam nadrljo pa mi potrebna pomoć ako znate koga ko to moze bilo bi mi drago da date ime tog ili link od fba ili instagrama. Ja sam uradio nekoliko stvari ne znam hoce li mi pomoc ali izbrisao sam profile za koje sam znao e mail i pw ali mislim da sam neke zaboravio obrisat ne mogu se nazalost sjetit imena, to sam uradio i sutra mijenjam ip adresu tj nazvat cu provajdera i nek mi promijeni. Da li ce mi pomoci nesta od ovih stvari sto sam uradio i da li ce me moci naci i ako sam promijenio ip?

sta sve necu procitati na ovom forumu...
ne moze ti nista, ja sam u prvom srednje na fejsu isprozivao profesorku i nije mi mogla nista, ustvari malo me je mucila al je skapirala da mi i tad ne moze nista
xd

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

je je sad ce zvat fbi, ciu i sve ostale da zna ko je napisao nesto sto ne valja o njemu ::)
nemre ti nista u glavnom :)

Moze ti popusit kurac cuj federalnu policiju

Citat: 6cadilab9 poslato Decembar 12, 2019, 09:35:26 PRE PODNE
Moze ti popusit kurac cuj federalnu policiju
Rekao je nekakvu policiju koja moze mi oktrit ip, i da li me moze nac s starom adresom posto danas je mijenjam.

Citat: Bengele poslato Decembar 12, 2019, 12:02:43 POSLE PODNE
Rekao je nekakvu policiju koja moze mi oktrit ip, i da li me moze nac s starom adresom posto danas je mijenjam.
gle.. on da je predsjednik nemre dogit tvij ip tj nece mu ga fb isporucit tek tako, a kamoli da je obican profesor. samo te zastrasuje da mu priznas. ip nemas razloga mjenjat :)

Radim inace u policiji u Hrvatskoj pa ti ovo govorim posto znam kak i sta funkcionira sta se tice Facebooka. Facebook ti jedino odaje podatke policiji ako je u pitanju: 1.) Terorizam, 2.) Otmice, 3.) Nestanak djeteta, 4.) Neko teze kazneno dijelo kao masovna ubojstva itd.

U Hrvatskoj za ovo sta si ti napravio nemogu ti nista, a vjv je tako i na ostatku Balkana. Ne brini, samo ubuduce pamet u glavu. :)
My mapping gallery: Youtube channel!
My facebook page: Facebook
My discord tag: InYourDreams#8590

For business inquiries you can contact me via Facebook page ( Prefered ) or via discord.

Ne sikiraj se sto se tice toga. Na Balkanu Cyber je razvijen aman ti zaman. Ja bi ti reko da se izvines liku i to je to. On ako ti oprosti dobro i jest, a ako ikako na neki nacin prokuzi da si to ti fakat uradio, veca ti je sramota. Izvini se profesoru najbolja solucija, a postovat ce te radi toga makar malo.

Kako su uopste skontali da si to ti uradio?

Citat: mmlinaric poslato Decembar 12, 2019, 12:50:29 POSLE PODNE
gle.. on da je predsjednik nemre dogit tvij ip tj nece mu ga fb isporucit tek tako, a kamoli da je obican profesor. samo te zastrasuje da mu priznas. ip nemas razloga mjenjat :)

Aha, dobro ako je tako a onb je isto nesta govorio da neki ljudi kome on prijavi da mogu uci na facebook podatke ili servere i uci na taj fajl od profila i tako uet ip.

Citat: InYourDreams poslato Decembar 12, 2019, 13:05:34 POSLE PODNE
Radim inace u policiji u Hrvatskoj pa ti ovo govorim posto znam kak i sta funkcionira sta se tice Facebooka. Facebook ti jedino odaje podatke policiji ako je u pitanju: 1.) Terorizam, 2.) Otmice, 3.) Nestanak djeteta, 4.) Neko teze kazneno dijelo kao masovna ubojstva itd.

U Hrvatskoj za ovo sta si ti napravio nemogu ti nista, a vjv je tako i na ostatku Balkana. Ne brini, samo ubuduce pamet u glavu. :)

Aha, ja sam iz BIH

Citat: androo poslato Decembar 12, 2019, 15:12:51 POSLE PODNE
Kako su uopste skontali da si to ti uradio?
pa ovaj profesor voli djecu provocirat itd.. I ja sam objavio u fb grupu jednu kako se on ponasa na casu,sta radi itd.. Pa kad su saznali da sam to ja onda je nastavnik skontao da sam ja za njeg napravio profile te..

Citat: ghost1337 poslato Decembar 12, 2019, 15:04:28 POSLE PODNE
Ne sikiraj se sto se tice toga. Na Balkanu Cyber je razvijen aman ti zaman. Ja bi ti reko da se izvines liku i to je to. On ako ti oprosti dobro i jest, a ako ikako na neki nacin prokuzi da si to ti fakat uradio, veca ti je sramota. Izvini se profesoru najbolja solucija, a postovat ce te radi toga makar malo.
@ghost1337 Pokusao sam ali nece da prica sa mnom, nece uopste da me cuje. A on je inace rekao kako ce ta policija ili neko drugi uci na facebook server ili datoteku i da vidi ip adrese koje su ulogovane na te profile. Da li je moguce da neko udje u datoteku?

Citat: Bengele poslato Decembar 12, 2019, 23:10:38 POSLE PODNE
@ghost1337 Pokusao sam ali nece da prica sa mnom, nece uopste da me cuje. A on je inace rekao kako ce ta policija ili neko drugi uci na facebook server ili datoteku i da vidi ip adrese koje su ulogovane na te profile. Da li je moguce da neko udje u datoteku?
Moguce isto kao da je osvojim milion maraka

Citat: Bengele poslato Decembar 12, 2019, 23:10:38 POSLE PODNE
a cisto sumnjam da se to moze dogodit, ono ako je u Hr vec receno da ne dozvoljavaju pristup podacima, tesko da ce i u Bosni se to desit, opet Hrvatska je u EU mislim po nekoj logici imaju neka veca prava od nas na globalnom nivou. Ne sikiraj se, probaj opet a ako ne ide, e jebiga onda brate na ratnoj nozi si sa njim dok je skole

Citat: ghost1337 poslato Decembar 12, 2019, 23:26:03 POSLE PODNE
a cisto sumnjam da se to moze dogodit, ono ako je u Hr vec receno da ne dozvoljavaju pristup podacima, tesko da ce i u Bosni se to desit, opet Hrvatska je u EU mislim po nekoj logici imaju neka veca prava od nas na globalnom nivou. Ne sikiraj se, probaj opet a ako ne ide, e jebiga onda brate na ratnoj nozi si sa njim dok je skole
Ma kaznit ce me hoce me u drugi razred, a tamo nema njega. Samo eto strah me to da udje u datoteku.