Cinjenice o Novoj Godini Koje Sigurno Niste Znali !!!

Započeo Bakir, Decembar 11, 2019, 20:53:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Cinjenica je da je nova godina paganski praznik i da ne treba da se slavi .

Citat: just_Svabo poslato Decembar 11, 2019, 21:40:35 POSLE PODNE
Cinjenica je da je nova godina paganski praznik i da ne treba da se slavi .
sVaKi PrAznIk kOjI sU nAprAViLi oVi sA ZaPaDA nE vAljA i sAtaNsKi Je fUj tO

Citat: androo poslato Decembar 11, 2019, 22:10:59 POSLE PODNE
sVaKi PrAznIk kOjI sU nAprAViLi oVi sA ZaPaDA nE vAljA i sAtaNsKi Je fUj tO
pogotovo "Noc vestica", satanski nadasve gomorski praznik

Citat: anonymo dαkα' poslato Decembar 12, 2019, 11:36:18 PRE PODNE
pogotovo "Noc vestica", satanski nadasve gomorski praznik
buraz zezao sam se, zAtO sAm NaPiSaO ovAKViM sLoViMa, zezas sa prijateljima, i kod nas ima slicno nesto zove se "maškare" zaradis i novac i dobijes slatkisa, nema tu nista lose

Citat: androo poslato Decembar 12, 2019, 15:17:06 POSLE PODNE
buraz zezao sam se, zAtO sAm NaPiSaO ovAKViM sLoViMa, zezas sa prijateljima, i kod nas ima slicno nesto zove se "maškare" zaradis i novac i dobijes slatkisa, nema tu nista lose
Pa i ja, ovo je citat Djordjija Andrica, samo sto nisam hteo da stavim pod navodnicima. Mislim da vecina na forumu zna da je ovde samo zabavljam narod i nabacujem osmehe na lica mojim odgovorima i izrazima... Takav sam i izvan interneta.

Citat: anonymo dαkα' poslato Decembar 12, 2019, 15:28:29 POSLE PODNE
Pa i ja, ovo je citat Djordjija Andrica, samo sto nisam hteo da stavim pod navodnicima. Mislim da vecina na forumu zna da je ovde samo zabavljam narod i nabacujem osmehe na lica mojim odgovorima i izrazima... Takav sam i izvan interneta.
Ma samo pozitiva ljudi :D bio dobar ili ne praznik je praznik i on sluzi za malo muzikice i opustanja sa rajomm :D

A svi moramo imat neki vid oduska, ne slazem se sa stvarima koje se dogode za novu godinu alkohol, droga i ostala sranja, al da se drustvo sastane i opusti, to svakako da. Meni iskreno nova godina, ma bilo koji praznik da je, ne znaci nesto posebno, dan ko dan, noc ko noc, al svakako ako cu sjedit sa drustvom drago mi je, al lumpovanja cijelu noc i ostalo, nisam bas za to, ne zove se dzaba kokuznik januar  ::)

Citat: ghost1337 poslato Decembar 12, 2019, 20:49:06 POSLE PODNE
A svi moramo imat neki vid oduska, ne slazem se sa stvarima koje se dogode za novu godinu alkohol, droga i ostala sranja, al da se drustvo sastane i opusti, to svakako da. Meni iskreno nova godina, ma bilo koji praznik da je, ne znaci nesto posebno, dan ko dan, noc ko noc, al svakako ako cu sjedit sa drustvom drago mi je, al lumpovanja cijelu noc i ostalo, nisam bas za to, ne zove se dzaba kokuznik januar  ::)
Tako nekako :D

Da obustavim vise ovu raspravu jednom lepom pesmom:
Christmas tree, Christmas tree, Snezana ja i tiiiii, jelka i svi ukrasii su kineskiiii...

Aj cao