Ubacivanje moda koji je u MYSQL

Započeo Rejk.inc, Novembar 25, 2019, 18:52:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Interesuje me kako ubaciti mod na panel ako je mod u mysql
Dio skripte: [ pawn ]/[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]/[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): /

Interesuje me kako ubaciti mod na panel ako je mod u mysql-u,neko da objasni sta tacno treba ubaciti i slicno..Pocetnik sam u mysql-u pa ne znam..
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Sve sto treba ti je mysql hostana baza u koju ubacis svoju databazu sa servera.Server Hostname, User name, password i ime db ubacis sa sajta na kom hostas bazu u skriptu. A mod ubacis na bilo kakav panel posto rijetko nasi hostinzi imaju dodatak hostanja baze.
Ovde mozes hostat free bazu: www.remotemysql.com

- Ukoliko budes imao problema sa pokretanjem na panelu ubaci static mysql plugin.

Citat: B.Castiglione poslato Novembar 25, 2019, 18:58:35 POSLE PODNE
Sve sto treba ti je mysql hostana baza u koju ubacis svoju databazu sa servera.Server Hostname, User name, password i ime db ubacis sa sajta na kom hostas bazu u skriptu. A mod ubacis na bilo kakav panel posto rijetko nasi hostinzi imaju dodatak hostanja baze.
Ovde mozes hostat free bazu: www.remotemysql.com

- Ukoliko budes imao problema sa pokretanjem na panelu ubaci static mysql plugin.
"ubacis svoju databazu"? Jeli se to misli na onu .sql datoteku (npr. databaza.sql) ili? Bot sam sto se tice mysqla pa ne kontam jbg..
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Citat: Bottleneck {/} poslato Novembar 25, 2019, 19:07:40 POSLE PODNE
"ubacis svoju databazu"? Jeli se to misli na onu .sql datoteku (npr. databaza.sql) ili? Bot sam sto se tice mysqla pa ne kontam jbg..
Da.

Sirah says
Chillin' in Kyoto grand with my man Skrill
Chain smokin' nicotine sayin' fuck a fast deal
We got that white girl so we make those skrill checks
Fuck a white girl, talk ill, neck karate chop her grill, bitch I kill
Born from the center of a storm
All these boys flappin' gums about how they're hard, bitch I'm harder
Martyr to the swag on the corner
Beat your girl with the drums as the bass makes that bitch cum
Bass makes that bitch cum

Laughin' at the world.