◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Dayz, zombie, scavange mape su katafakingstrofa za mapat. Jbt zivce sam ispuco na mapi.
My mapping gallery: Youtube channel!
My facebook page: Facebook
My discord tag: InYourDreams#8590

For business inquiries you can contact me via Facebook page ( Prefered ) or via discord.

Citat: InYourDreams poslato Januar 11, 2020, 01:27:32 PRE PODNE
Dayz, zombie, scavange mape su katafakingstrofa za mapat. Jbt zivce sam ispuco na mapi.
Ggwp

Jel bolje uzet fifu il pes 20 xd, sl mjesec planiram jedno od to dvoje uzet pes ima bolju grafiku cini mi se tj igraci bolje uradjeni al cini mi se fifa bolja ovk

Citat: 6kristijan9 poslato Januar 11, 2020, 13:09:44 POSLE PODNE
Jel bolje uzet fifu il pes 20 xd, sl mjesec planiram jedno od to dvoje uzet pes ima bolju grafiku cini mi se tj igraci bolje uradjeni al cini mi se fifa bolja ovk
FIfu, ja igram samo PES ,ali je fora sto su online od PES 2020 toliko ubagali da mozes izgubiti i od nekog jadnika, pun kurac bagova koji jebu cijeli gameplay :P

Citat: Purdinho poslato Januar 11, 2020, 13:10:51 POSLE PODNE
FIfu, ja igram samo PES ,ali je fora sto su online od PES 2020 toliko ubagali da mozes izgubiti i od nekog jadnika, pun kurac bagova koji jebu cijeli gameplay :P

Haha, mn se najvise svidja onaj mod karijera tolko mi prejako i volta zbog tog 2 najvise i uzimam, al jbg nmg jos juce sam gta v uzeo ne smije se trosit vise od zarade hahahaha balans !

Citat: 6kristijan9 poslato Januar 11, 2020, 13:16:14 POSLE PODNE
Haha, mn se najvise svidja onaj mod karijera tolko mi prejako i volta zbog tog 2 najvise i uzimam, al jbg nmg jos juce sam gta v uzeo ne smije se trosit vise od zarade hahahaha balans !
Polako samo :D Ja igram PES samo singleplayer, Become a Legend, Master Ligu i kupovi i to,ali Online nema sanse :D

Ma laganze godina je pred nama ! hahahahah

Citat: 6kristijan9 poslato Januar 11, 2020, 13:09:44 POSLE PODNE
pes definitivno po meni,zavisi ko sta voli,po grafici i gameplayu pes je puno bolji,online je malo sjeban tj nemas bas opcija kao na fifi,a i jeftiniji je nekih 15-20e
Ukoliko su nekome potrebne mape,mozete me kontaktirati putem fb-a: https://www.facebook.com/chappo617

ɴᴀᴘɪᴊᴇᴍᴏ sᴇᴊᴛᴀɴᴀ ᴅᴏᴋ ᴄᴇᴋᴀ sᴀʙᴀʜ sᴀ ɴᴀᴍᴀ ᴋᴜᴍᴇ

Citat: #THEV1NNY_ poslato Januar 11, 2020, 00:42:07 PRE PODNE
vedran 002 , profesionalni majskl kripter of fejk kopija ZARE (u nastavku cete videti i zasto sam rekao)

i to jos kopija gaminga sto predstavlja ova slika :)

@//>> Vedran you are exposed ;)

Cao tatice skriptanja kako si ?
https://prnt.sc/qmcapk

Opa oćemo li gl #44 ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ukoliko su nekome potrebne mape,mozete me kontaktirati putem fb-a: https://www.facebook.com/chappo617

ɴᴀᴘɪᴊᴇᴍᴏ sᴇᴊᴛᴀɴᴀ ᴅᴏᴋ ᴄᴇᴋᴀ sᴀʙᴀʜ sᴀ ɴᴀᴍᴀ ᴋᴜᴍᴇ