◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: 365capì poslato Januar 09, 2020, 21:41:10 POSLE PODNE
Ovo sa lizanjem, bolja ideja je da pošaljem kakav video na Brazzers ili u Vixen, dobra plata, a guziš :D
*a guze te

#A.J.

Citat: daddy. poslato Januar 09, 2020, 21:41:53 POSLE PODNE
*a guze te
kad me ko ovako upita od famelije šta ono radiš, znaću da su bili bezobrazni hehe
*joj u Vixenu ima dobrih riba, savjeti da se proguram tamo ? :D
Poslednja Izmena: Januar 09, 2020, 21:44:13 POSLE PODNE od 365capì

#A.J.

Nek se pronađu momci koji su sudjelovali u razgovoru :P

Ova dva lika, druga po redu, najjača ;)

Citat: daddy. poslato Januar 09, 2020, 22:00:09 POSLE PODNE
Ova dva lika, druga po redu, najjača ;)
I ovaj ispod mene je dobar cojk,more sa nama na jednu raki(j)cu  :D

Citat: Galardo poslato Januar 09, 2020, 22:01:33 POSLE PODNE
I ovaj ispod mene je dobar cojk,more sa nama na jednu raki(j)cu  :D
Ma more i na dvi' ba haj on plaća :D

Join ;)
http://steamcommunity.com/groups/balkansamp

#A.J.

Ja mislim da je ovaj prvi bio bug sa Galardom, pa desnog od njega Purda, onda ispod pravi Galardo i daddy, andro ja mislim, pa onda ja i Naithan :D

Citat: 365capì poslato Januar 09, 2020, 22:08:53 POSLE PODNE
Ja mislim da je ovaj prvi bio bug sa Galardom, pa desnog od njega Purda, onda ispod pravi Galardo i daddy, andro ja mislim, pa onda ja i Naithan :D
Galardo sirotinja nije imao mikrofona pa je pričao preko fona a slušao preko kompa, ostalo je sve 5 :D

Ima neko neki interijer kafica? obavezno da imaju stolice i sank. Pravim posao konobara da objavim ovdje nisam dugo nista radio pa evo da uradim nesto, uglavnom da vas zaintrigira, postavit cu botove na stolice i konobar im mora odnijeti pice. Bice i botovi koji hodaju po objektu. Planirao sam da ubacim smjene, max 5 radnika po 5 minuta da rade, svasta nesto uglavnom, ako neko ima neku mapu neka mi javi

Citat: senpai poslato Januar 09, 2020, 22:11:08 POSLE PODNE
Ima neko neki interijer kafica? obavezno da imaju stolice i sank. Pravim posao konobara da objavim ovdje nisam dugo nista radio pa evo da uradim nesto, uglavnom da vas zaintrigira, postavit cu botove na stolice i konobar im mora odnijeti pice. Bice i botovi koji hodaju po objektu. Planirao sam da ubacim smjene, max 5 radnika po 5 minuta da rade, svasta nesto uglavnom, ako neko ima neku mapu neka mi javi
Ima onaj default enterijer kafića, pronađi na netu ;)

Šta se radi momci, ima li vrućine ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Citat: daddy. poslato Januar 09, 2020, 22:10:28 POSLE PODNE
Galardo sirotinja nije imao mikrofona pa je pričao preko fona a slušao preko kompa, ostalo je sve 5 :D
HAHAHAHAHAHAHAHA
možda čovjek nije čuo da postoje slušalice hahahaha :D

Citat: 365capì poslato Januar 09, 2020, 22:14:21 POSLE PODNE
HAHAHAHAHAHAHAHA
možda čovjek nije čuo da postoje slušalice hahahaha :D
e sad sam ih nabavio,draze mi je bio se šlepat nego da dajem pare za ovo cudo sto cu polomit kroz neko vrijeme  :D