◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 19 gostiju pregledaju ovu temu.

Tek sam sad skontao kako je nastala ona pesma JBM od Sandre Afrika :)
Nastala je tako sto je gledala klipove od Omce :D

Citat: #THEV1NNY_ poslato Januar 02, 2020, 11:28:19 PRE PODNE
Tek sam sad skontao kako je nastala ona pesma JBM od Sandre Afrika :)
Nastala je tako sto je gledala klipove od Omce :D
Ko onog mutanta može gledat nije mi jasno, kako je odvratan ni vulkan ga ne bi mogao progutat

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: daddy. poslato Januar 02, 2020, 14:13:10 POSLE PODNE
Još da si dobar koliko i u skripti bilo bi ekstrica  :-\
Sta mi ga diraš,hos da se pobijemo   :D

daddyDOT

*

Citat: Galardo poslato Januar 02, 2020, 14:14:54 POSLE PODNE
Sta mi ga diraš,hos da se pobijemo   :D
Šta diiiraš mo'e baa, eto me prvim vozom u Srebrenik :D

Pozdrav svima :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

daddyDOT

*

Ma dobar sam ja nego ste me trigger žešće koliko nećete da naučite nego učite napamet i očekujete da Vam neko objasni a Vi samo upijete to bez razumevanja, svaki community je kancerogen tkd me bk za to :D

Nemate pojma koliko sam poruka dobijao na Makenzi profil za objašnjenje i onda se javi sa sličnim problemom sutra, zato i napravih novi :D

daddyDOT

*

Množiti s nulom te osobe bi trebalo biti br. 1 rješenje, ako oni neće to da nauče a pokušavaju sve to da odrade i mole nekog drugog da im radi, to je njihov problem, šta ima da te trigeruje, jebe ti se za njih ;)
EDIT: Zato je daddy otišao na dizajn, ma bjeeži ba nema hljeba od toga, čak sam i tebi nešto dizajnirao za southclaws jr. ako se dobro sjećam

Citat: daddy. poslato Januar 02, 2020, 14:28:50 POSLE PODNE
Množiti s nulom te osobe bi trebalo biti br. 1 rješenje, ako oni neće to da nauče a pokušavaju sve to da odrade i mole nekog drugog da im radi, to je njihov problem, šta ima da te trigeruje, jebe ti se za njih ;)
EDIT: Zato je daddy otišao na dizajn, ma bjeeži ba nema hljeba od toga, čak sam i tebi nešto dizajnirao za southclaws jr. ako se dobro sjećam
Jesi :D

daddyDOT

*

Citat: P47R14RCH poslato Januar 02, 2020, 14:33:29 POSLE PODNE
Jesi :D
Sjećam se dobio sam zauzvrat free skriptera tkd. pazi se hahahahahah  :D
Ako treba šta javljaj se, dođi kupi nismo skupi ;)

Galardo

*

mgWhosyGD

@P47R14RCH kad sam te na discordu pitao jesi ti southclaws,zaboravio dodat jr.,ti kazes ne,pa gledam ko koga jebe  :D

daddyDOT

*

Citat: Galardo poslato Januar 02, 2020, 14:42:15 POSLE PODNE
@P47R14RCH kad sam te na discordu pitao jesi ti southclaws,zaboravio dodat jr.,ti kazes ne,pa gledam ko koga jebe  :D

Citat: Galardo poslato Januar 02, 2020, 14:42:15 POSLE PODNE
pa ebem te