◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Jos pitas , razmisljao sam izmedju pinkovog narodnog veselja ili grandovog uz pola piva i to malog jer kad popijem pola piva ne vidim nista ispred sebe pa kasnije na omegle da se seksualno zadovoljimo * mislim na dekicu od 60 + godina koji ga baca kao da ima 20 i koju (sta si mislio da cu spomenuti neku devojku ocu kvarc ) pa posle toga jos pola piva i bicu umisljen da sam Mitr1k i sa free booterom cu obarati sanp servere ;)

Citat: #THEV1NNY_ poslato Decembar 30, 2019, 23:15:00 POSLE PODNE
Jos pitas , razmisljao sam izmedju pinkovog narodnog veselja ili grandovog uz pola piva i to malog jer kad popijem pola piva ne vidim nista ispred sebe pa kasnije na omegle da se seksualno zadovoljimo * mislim na dekicu od 60 + godina koji ga baca kao da ima 20 i koju (sta si mislio da cu spomenuti neku devojku ocu kvarc ) pa posle toga jos pola piva i bicu umisljen da sam Mitr1k i sa free booterom cu obarati sanp servere ;)
Momak ne blamirajj see ;)
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Pozdrav :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

E pa drugari moji lepi, od mene imate unapred cestitam Novu Godinu, nek Vam ova godina bude jos bolja od prosle, nek bude srecna, plodna, rodna i bericetna. Ko nije jebo, nek jebe ove, ko nije polozio vozacki nek polozi ove, ko nije nas'o devojku, nek nadje ove, ko nije nas'o poso nek nadje ove...  Meni poco'o peva Djani, odo se napijem da placem celu noc, dosla mi devojka iz Italije iako ja to nisam znao, za mene nema lepsi poklon od toga, ima jedino da ostane u Srbiji. Vecina me zna ovde kao lika koji je neozbiljan, koji voli da se zajebava i koji unosi neki humor i zabavu ovde tako da tolko od mene voli Vas Daka aj uzdravlje. Ako budem tu, cestitam ponovo u 12, radi reda kad se svi javljaju.
Poslednja Izmena: Decembar 31, 2019, 21:52:45 POSLE PODNE od anonymo dαkα'

Jarančuge sa BSampa stretna vam 2k20 godina !
Da otvorite sto vise propalih servera hahaha (zeza log)

Ovo pisem sada zato sto necu bit u mogucnosti posle, zna se sto hehew

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Necu vise nikad da odgovaram na poruke preko telefona, cela poruka se sjebala, al ajd procitajte gore da ne pisem ponovo ❤️

Kod mene radno, kako kod vas, niste valjda tapije već u 11 ;)

Srecna nova braco moja, koji sam ja pacenik u pola 12 uvece 31.12. radim na skripti ok

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: bunta poslato Decembar 31, 2019, 23:32:54 POSLE PODNE
Srecna nova braco moja, koji sam ja pacenik u pola 12 uvece 31.12. radim na skripti ok
Ja na sajtu buraz ;)

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Takodjer, svima neka je sretna, da nadjete svoj par u ovoj hahahh

Srecna vam nova bracoooo mojaaaaaaa , 3 sata igranja i pevanja haosss ;)