◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: SLAVICBEAST poslato Decembar 26, 2019, 00:33:24 PRE PODNE
Studiram medicinu, cetvrta godina.
Jel to bese zadnja godina , mislim onog standardnog dela , pa onda ide masteri doktorati ispravite me ako gresim , znam da jos uvek nije nova godina ali ako je tako zelim ti da zavrsis i da nadjes posao u struci da ne bude da si 4 godine spucao za nista :)

Ne, medicina traje 6 + staz, pa ako i kad ti odobre specijalizaciju, tako da najmanje jos +5 godina na ovih 6 :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SLAVICBEAST poslato Decembar 26, 2019, 00:25:26 PRE PODNE
@imnaithan  Uslisacu ti molitve jer si maleni imbecil kome u poslednjih mesec dana zaista ne mogu da postavim dijagnozu, e jebem te moj fakultetu...

I da, javljanje je bilo 24.12, ne 25. , a vi mozete da ga praznujete i 10 dana sto se mene tice :D

Evo , pokusacu ovo reci najlepse sto mogu iako bih trebao da te napusim. Za tebe je "Maleni Imbecil" neko kome nije ovaj forum Zivot ? Ah da ti si SuperModerator , jaka mi stvar. Ne zivi se od ovog foruma niti od SAMP-a , pa mi je drago da me ne mozes uvrediti ovom izjavom. Ti ces nekom postavljat dijagnozu , ko si ti ba ? Za mene osoba koju ne poznajem , koja nema uticaja na moj zivot niti te smatram bitnim. Mislis da ako si SuperModerator da niko ne treba da ti kaze ono sto misli ? Nisam ti ja iz sablona pa da pratim sta drugi rade. Sve sto sam rekao su cinjenice , a ti pokusavaj pravdati koliko zelis , ja znam da sam upravu potpuno. Nadam se da sam bio koliko-toliko jasan. Srdacan Pozdrav Slavicu aka SuperModerator.

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: LoOdaK poslato Decembar 26, 2019, 00:33:49 PRE PODNE
Ajd dajte neki dobar film da se odgleda

(Namjerno nisam postavio u filmovi jer niko neće odgovoriti do prekosutra )

Takodje, glupost sto se nesto kao forsiraju postaj ovde onde i postas niko ne odg, onda lakse ovde i tjt xd

Ovo nelici na nista dobro :D
Respect ⇒ [.daddy][Galardo][androo][Shomyy][.ɱυɱιƚȥα][6cadilab9]
Citat
The least intelligent people are often the most talkative or noisy.

@LoOdaK pa gde si ti bralee moj , ima li kakav novi projekat ili se zagrejava za NG :)

Citat: #THEV1NNY_ poslato Decembar 26, 2019, 00:45:24 PRE PODNE
@LoOdaK pa gde si ti bralee moj , ima li kakav novi projekat ili se zagrejava za NG :)
Evo brate baš radim neki projekat koji bi trebao biti objavljen krajem februara, eventualno sredinom marta 2020.

Inače radim projekat za takmičenje, a nisam spavao normalno već mjesec dana.Dodjem kući oko 7, tri sata spavanja i opet nastavljam :)

Šta se radi kod tebe ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Decembar 26, 2019, 00:53:14 PRE PODNE
Evo brate baš radim neki projekat koji bi trebao biti objavljen krajem februara, eventualno sredinom marta 2020.

Inače radim projekat za takmičenje, a nisam spavao normalno već mjesec dana.Dodjem kući oko 7, tri sata spavanja i opet nastavljam :)

Šta se radi kod tebe ?
Preko dana sljaka , poslepodne gledam serije , filmove pogledam sta ima u pawn skriptanju pomognem i kad ima neka utakmica pogledam i tako , svasta i nista :)

Od "novijih" Falcon Rising, Revenant, Oblivion, Sherlock Holmes 1/2(RDJ)
od starijih baci pogled na Payback(Mel Gibson), Leon The Professional, Shawshank Redemption, Fear and Loathing in Las Vegas(jedan od najjačih filmova ikad xd)

Pogledaj "now you see me", ima dva dijela, drugi nisam gledao ali prvi dio je extra

Citat: androo poslato Decembar 26, 2019, 11:32:18 PRE PODNE
Pogledaj "now you see me", ima dva dijela, drugi nisam gledao ali prvi dio je extra
to je onaj sa onom kartom sto je skrivaju? gledao sam insert na yt pa mi dodje u glavu da je to taj film?
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

da malo razbi'emo ovu negativnu energi'u, eo mene ja dosooo