◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: #THEV1NNY_ poslato Decembar 26, 2019, 00:15:26 PRE PODNE
Mislim da je pravo vreme ;)

Jedino sto kod mene sada ide je : kolaci, Coca Cola, Guarana i Paladins :P to je to od mene hahah

Citat: Purdinho poslato Decembar 26, 2019, 00:15:02 PRE PODNE
Meni nema smirivanja, sada ide igranje Paladinsa do kasnih sati, nisam dugo igrao ista :P
Ja kolače još nisam dobio koliko znam

Citat: Purdinho poslato Decembar 26, 2019, 00:16:46 PRE PODNE
Jedino sto kod mene sada ide je : kolaci, Coca Cola, Guarana i Paladins :P to je to od mene hahah
Nema besplatnih reklama aloooo :D kolaci , crni sok , zeleno energetsko pice i Paladins e takoo :D

Citat: daddy. poslato Decembar 26, 2019, 00:17:56 PRE PODNE
Ja kolače još nisam dobio koliko znam
saljem postom ubrzo :D ne brini nista :D

Citat: #THEV1NNY_ poslato Decembar 26, 2019, 00:18:30 PRE PODNE
Nema besplatnih reklama aloooo :D kolaci , crni sok , zeleno energetsko pice i Paladins e takoo :D
Paladins je igrica! i to je onda reklama hahah ;D

Citat: Purdinho poslato Decembar 26, 2019, 00:19:02 PRE PODNE
saljem postom ubrzo :D ne brini nista :D
Paladins je igrica! i to je onda reklama hahah ;D
Buraz evo soavam pred vratima čekam poštu

@imnaithan  Uslisacu ti molitve jer si maleni imbecil kome u poslednjih mesec dana zaista ne mogu da postavim dijagnozu, e jebem te moj fakultetu...

I da, javljanje je bilo 24.12, ne 25. , a vi mozete da ga praznujete i 10 dana sto se mene tice :D
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SLAVICBEAST poslato Decembar 26, 2019, 00:25:26 PRE PODNE
@imnaithan  Uslisacu ti molitve jer si maleni imbecil kome u poslednjih mesec dana zaista ne mogu da postavim dijagnozu, e jebem te moj fakultetu...

I da, javljanje je bilo 24.12, ne 25. , a vi mozete da ga praznujete i 10 dana sto se mene tice :D
Ja sam napisao na Badnjak, to je 24. , nisam nigdje napisao 25 :P

Citat: SLAVICBEAST poslato Decembar 26, 2019, 00:25:26 PRE PODNE

Sad ozbiljno pitanje da ne mislis da se zajebavam :)
Matorii cime se ti bavis ovako sem sto si SM ovde ;)

Kad sam vidio da SLAVICBEAST nes pise u glavnom razgovoru bio sam 99% siguran da je neko banovanje u pitanju il nesto slicno xD

Studiram medicinu, cetvrta godina.
Drugari, ako nemate vremena za nesto onda se ne hvatate odgovornosti kakva god ona bila. Ja sve razumem, i skolu, fakultet, neko mozda cak i radi punih 8 sati kod privatnika, ali red nek se zna. Jer ako ga ja znam i pridrzavam se, zasto ne bi neko ko je deo foruma?
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Ajd dajte neki dobar film da se odgleda

(Namjerno nisam postavio u filmovi jer niko neće odgovoriti do prekosutra )
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

@SLAVICBEAST doso reko objasnio! ista stvar i kod posla neces primit nesto u ruke ako znas da neces moc izvrsit!
Respect ⇒ [.daddy][Galardo][androo][Shomyy][.ɱυɱιƚȥα][6cadilab9]
Citat
The least intelligent people are often the most talkative or noisy.