◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: #THEV1NNY_ poslato Decembar 25, 2019, 23:31:28 POSLE PODNE
To ti je poklon za Bozic i praznike ;)
Jucer bila javljanja, Ja provodio vrijeme s familijom ,cijeli dan nisam bio na kompu, upalio ga ujutro i nisam ga ni dirao,isao u zadnji tren kupovinu i onda provodio vrijeme s njima, nisam takao komp, ne kuzim staviti javljanje na Katolicki Badnjak, nije mi jasno...
Evo komp sam upalio prije 2-3h , koristim ga prvi put u zadnjih par dana...
Poslednja Izmena: Decembar 25, 2019, 23:34:45 POSLE PODNE od Purdinho

Citat: Purdinho poslato Decembar 25, 2019, 23:33:04 POSLE PODNE
Jucer bila javljanja, Ja provodio vrijeme s familijom ,cijeli dan nisam bio na kompu, upalio ga ujutro i nisam ga ni dirao,isao u zadnji tren kupovinu i onda provodio vrijeme s njima, nisam takao komp, ne kuzim staviti javljanje na Katolicki Badnjak, nije mi jasno...
Evo komp sam upalio prije 2-3h , koristim ga prvi put u zadnjih par dana...
Porodica i soping na prvom mestu , zajebi ti ovo ;)

Citat: #THEV1NNY_ poslato Decembar 25, 2019, 23:40:12 POSLE PODNE
Porodica i soping na prvom mestu , zajebi ti ovo ;)
Pa svakako mi je krivo, ne mogu se ja vise zalagati za igricu nego za familiju, moglo se staviti sutra javljanje, javio bih se bez problema,kao sto sam mogao i da se za vikend prosli stavilo javljanje, krivo mi je jer se zalazem za aktivnost i sve,a onda odvojim malo vremena za sebe i familiju i izgubim ovdje sve... nema smisla iskreno :)

U moderator podforumu postoji tema "Prijava odustnosti", koja je bila idealna za takvu situaciju. Takodje, mogao si da mi pre par dana da mi posaljes privatnu poruku, izlazim u suret i nikad ne pravim pitanje. Ja sam video da si ti bio online, na koju foru, mene to ne interesuje. Youtube ti je sigurno bio ukljucen na kompu, znaci mogao si, ali i nisi morao, da bacis pogled na forum, eto, reda radi jer si tu moderator. Evo moj burazer radi za americku kompaniju na pravoslavni Bozic, pa je l ga pita neko? Tako da, to nije izgovor.

Naravno, porodica je na prvom mestu, sve je to lepo kad se neguju prave vrednosti, ali sve sam ti objasnio gore, skontaces da sam u pravu.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Odgovori na tu privatnu ljubim te u oko  :-*

Citat: SLAVICBEAST poslato Decembar 25, 2019, 23:54:15 POSLE PODNE
U moderator podforumu postoji tema "Prijava odustnosti", koja je bila idealna za takvu situaciju. Takodje, mogao si da mi pre par dana da mi posaljes privatnu poruku, izlazim u suret i nikad ne pravim pitanje. Ja sam video da si ti bio online, na koju foru, mene to ne interesuje. Youtube ti je sigurno bio ukljucen na kompu, znaci mogao si, ali i nisi morao, da bacis pogled na forum, eto, reda radi jer si tu moderator. Evo moj burazer radi za americku kompaniju na pravoslavni Bozic, pa je l ga pita neko? Tako da, to nije izgovor.

Naravno, porodica je na prvom mestu, sve je to lepo kad se neguju prave vrednosti, ali sve sam ti objasnio gore, skontaces da sam u pravu.
Pa gde si ti bracurda moj , jesi se spremio za NG i sad kad su ovi praznici nemoj puno da jedes i pijes da ti ne bude lose :D

Citat: SLAVICBEAST poslato Decembar 25, 2019, 23:54:15 POSLE PODNE

Ja kompjuter nisam takao, sestra je, Majka jedino mene ima od starijih uz sebe koji joj mogu pomoci, ona je bolesna u zadnje vrijeme pa sve sam radim, eto bas od svega u rl mi je bas palo na pamet otici na prijavu odsutnosti, na prvom mjestu su mi druge stvari i to se treba razumijeti, ne mozete staviti na Badnjak javljanja, koji k?

Neka Vi ste uvijek u pravu ja nisam ,neka tako i bude kao sto uvijek mora biti, eto imam posla RL pun kurac i eto bas od svega cu se sjetiti prijaviti odsustvo ,kada mi nesto iznenada uleti to je drugacije, nisam imao nesto isplanirano ranije, da jesam prijavio bih odsustvo, hvala lijepo , ja ulazem svo ovo vrijeme aktivnost sto vise mogu na forumu ,nema me 3 dana, eto odma problem, jbg sada, ali svi su uvijek u pravi, ja nisam ,to tako mora biti jer eto, moze vam se.
Poslednja Izmena: Decembar 26, 2019, 00:03:30 PRE PODNE od Purdinho

Citat: daddy. poslato Decembar 25, 2019, 23:59:05 POSLE PODNE
Odgovori na tu privatnu ljubim te u oko  :-*

Na glupe poruke ne odgovaram :D :D

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=132373.msg947193#new

tu se prijavi

@Purdinho ti si dobar momak, i uvek si dobrodosao. Prijavi se opet i opusti se. A kad, i iako budes imao neke obaveze ili potrebu da se javis, uradis kao sto sam ti napisao gore. I to ne vazi samo za tebe, vec za sve kojima je skinut, jer posle krene lavez prvo u mom inboxu, a posle na Gl. razgovoru kako bi se sirem auditorijumu razglasilo kako smo jelte nepravedni :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SLAVICBEAST poslato Decembar 26, 2019, 00:06:28 PRE PODNE

tu se prijavi

@Purdinho ti si dobar momak, i uvek si dobrodosao. Prijavi se opet i opusti se. A kad, i iako budes imao neke obaveze ili potrebu da se javis, uradis kao sto sam ti napisao gore. I to ne vazi samo za tebe, vec za sve kojima je skinut, jer posle krene lavez prvo u mom inboxu, a posle na Gl. razgovoru kako bi se sirem auditorijumu razglasilo kako smo jelte nepravedni :)
Vec sam se ponovno prijavio i naveo sam sve pdf di sam bio moderator, ne moram dobiti nazad sve, dajte mi makar "GTA Slike & Video" , to je moj PDF skoro godinu i pol dana, njega obozavam...

tu se prijavi

Nisi mi odgovorio na komentar , pa ja jebes nas smrtnike :D usput jedan od retkih trenutaka da vidim tebe da smejes pa makar to bilo i kao komentar ;)

tu se prijavi

Slika govori sve

Koliki bolid mozes biti da na "Praznik" stavis javljanje moderatora. Ma necu trositi zivce uopste jer ovaj forum sve vise postaje kancerogen. Osobe na koje dobijete prijave , nista ne uradite dok sankcionisete normalne clanove. Usao sam samo da ovo iskomentarisem. Nadam se da ce me neko od vas banovati , perma ako moze , jer vam se moze. Nije ovo hijerarhija pa da sve mora biti striktno. Takodje cu sam poslati mail da se moj ACC izbrise , ne zelim biti deo foruma koji gubi svaku normalnu stranu. Ti niti bilo ko od SModova ne placa moderatore , a tvoje poredjenje za tog tvog nekog , ko zivi od toga je apsurdna i glupa. Neko ko zeli da doprinese forumu i zatrazi nesto bude odbijen , a neko ko je odsutan na par jebenih dana dobije skidanje moda ? Neko ko vam je drzao aktivnost u zadnjih godinu i vise , bez ijedne greske. Pricam za Basovskog , Purdu , vidim da su oni skinuti , za mene me boli kurac. Sramota me je u vase ime. Pozdrav 8)
Poslednja Izmena: Decembar 26, 2019, 00:13:07 PRE PODNE od imnaithan

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Decembar 26, 2019, 00:10:22 PRE PODNE
Koliki bolid mozes biti da na "Praznik" stavis javljanje moderatora. Ma necu trositi zivce uopste jer ovaj forum sve vise postaje kancerogen. Osobe na koje dobijete prijave , nista ne uradite dok sankcionisete normalne clanove. Usao sam samo da ovo iskomentarisem. Nadam se da ce me neko od vas banovati , perma ako moze , jer vam se moze. Nije ovo hijerarhija pa da sve mora biti striktno. Takodje cu sam poslati mail da se moj ACC izbrise , ne zelim biti deo foruma koji gubi svaku normalnu stranu. Ti niti bilo ko od SModova ne placa moderatore , a tvoje poredjenje za tog tvog nekog , ko zivi od toga je apsurdna i glupa. Neko ko zeli da doprinese forumu i zatrazi nesto bude odbijen , a neko ko je odsutan na par jebenih dana dobije skidanje moda ? Neko ko vam je drzao aktivnost u zadnjih godinu i vise , bez ijedne greske. Sramota me je u vase ime. Pozdrav 8)
Brisi komentar, ne zelim da se na mene nesto svali zbog ovoga

Momci smirite u ove kasne sate, ovi matori modovi su navikli, na vas to loše utiče :D

Citat: daddy. poslato Decembar 26, 2019, 00:13:21 PRE PODNE
Momci smirite u ove kasne sate, ovi matori modovi su navikli, na vas to loše utiče :D
Meni nema smirivanja, sada ide igranje Paladinsa do kasnih sati, nisam dugo igrao ista :P