◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA umuljo nekom liku iz Pozege pećku sa pregorelim licnama za 50 evra AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

#A.J.

Jebo te dan, gledam ovo za Newtona i mene, td battle... Znači niko jebeno nije pročito da sam napiso da nisam imo vremena da završim TD, i onda pišu nije popunjen prostor, pa jebo te.. Znači samo zbog postova su glasali, kolko glupih članova na forumu ims, ne čudim se što Muma nije aktivan više...

Citat: fuksich poslato Decembar 11, 2019, 18:52:11 POSLE PODNE
Jebo te dan, gledam ovo za Newtona i mene, td battle... Znači niko jebeno nije pročito da sam napiso da nisam imo vremena da završim TD, i onda pišu nije popunjen prostor, pa jebo te.. Znači samo zbog postova su glasali, kolko glupih članova na forumu ims, ne čudim se što Muma nije aktivan više...

Ja razumem brata pa ga podrzavam !

Za mene ce on biti najbolji TDer na balkanu , sto i jeste.  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Najjaci su ovi sto polako dolaze,pa su nedokazni,kazes mu nesto kriticki,odma haj ti bolje ovo ono...

A dje je pecat :D

Citat: #THEV1NNY_ poslato Decembar 11, 2019, 20:01:22 POSLE PODNE
Ako je on ukro onda mu je oprosteno :D
halilim mu,sirotinja sta ces,odvojio bih od svojih usta samo za baketa mog'.  :D

Citat: Galardo poslato Decembar 11, 2019, 20:09:40 POSLE PODNE
halilim mu,sirotinja sta ces,odvojio bih od svojih usta samo za baketa mog'.  :D
Vlogovi , skecevi , svega tu ima BAKE , BAKE , BAKE :)

Pozdrav :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Dobro jutro prvi stepen ludila :D
Respect ⇒ [.daddy][Galardo][androo][Shomyy][.ɱυɱιƚȥα][6cadilab9]
Citat
The least intelligent people are often the most talkative or noisy.

Da li je neko ovde radio šta sa FIrebase-om ?

Ako jeste nek skoči pm.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Ma nije mi stalo do td battle-a, nego do ovih bolida što nabijaju postove onako
ovaj td battle za daddy i shomya, neću dat glas, jer mi se oba rada sviđaju <3
Poslednja Izmena: Decembar 12, 2019, 00:07:15 PRE PODNE od fuksich