◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: imnaithan poslato Decembar 10, 2019, 22:49:29 POSLE PODNE
Ako je Siemens , o brate , sjeban si xD
Buraz sjebo si se xd, fabricke ne valjaju pa su poslje mjenjali sa siemensovim koje nisu imale problema
Poslednja Izmena: Decembar 10, 2019, 23:00:07 POSLE PODNE od androo

Citat: androo poslato Decembar 10, 2019, 22:33:18 POSLE PODNE
2.0 tdi vw motor, do 2006 je imao problema sa diznama, cini mi se da su se mjenjale sa siemensovim diznama poslje jer su ove crkavale a evo neke su izdrzale do sad, vjerovatno je to slucaj
Jedna rijec - "Bosch"

Passat b5.5 1.9 96kw 130ks redovni servisi gorivo i samo gas 560.000km pregazio i još leti...

U Bokte mazo, pa kad budem kupovao kola vas cu da konsultujem
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SLAVICBEAST poslato Decembar 10, 2019, 23:49:05 POSLE PODNE
U Bokte mazo, pa kad budem kupovao kola vas cu da konsultujem

Samo se ti javi bebo  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Jebem ti rat u pi... što se je desio, umjesto da raspravljaju o tome kako da narodu bude bolje i da državu izvadi iz govana oni razglabaju godinama gdje je tko bio 91' i tko je taj udbaš koji koci drzavu u napredku... Ma puj.

Oprostite, malo sam ljut, kako ste mi. ?  :D
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Spooky. poslato Decembar 11, 2019, 15:52:16 POSLE PODNE
Jebem ti rat u pi... što se je desio, umjesto da raspravljaju o tome kako da narodu bude bolje i da državu izvadi iz govana oni razglabaju godinama gdje je tko bio 91' i tko je taj udbaš koji koci drzavu u napredku... Ma puj.

Oprostite, malo sam ljut, kako ste mi. ?  :D
Suntavo, spuco sam nogu u kantu za djubre sve drzim ladne obloge... Jos me zaduzili da idem da kupim gusti sok od maline u tetrapaku... Jebo ih tetrapak. Kako kod tebe?

Citat: anonymo dαkα' poslato Decembar 11, 2019, 16:08:14 POSLE PODNE
Suntavo, spuco sam nogu u kantu za djubre sve drzim ladne obloge... Jos me zaduzili da idem da kupim gusti sok od maline u tetrapaku... Jebo ih tetrapak. Kako kod tebe?

Trese me blagdanska groznica a u to ima puno posla. Sredio malo okucnicu pa pobacao svo cijeće iz tegli a tegla ima sleper ti treba.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Spooky. poslato Decembar 11, 2019, 16:17:12 POSLE PODNE
Trese me blagdanska groznica a u to ima puno posla. Sredio malo okucnicu pa pobacao svo cijeće iz tegli a tegla ima sleper ti treba.
Kod mene gradjevinskog materijala kolk'oces na calovom stovaristu a baca i kuci, ne moz pomeris ono onolko da si Bog otac... Sve mi čami na sred dvorista ne mogu kolima prodjem u garazu d kola ostavim, a daske, lajsne i pesak nikako da sklonim...

Pa jel postoje vamo na forumu jos kvalitetni skripteri, nailazim na ove textdraw majstore, ali na kvalitetnog skriptera nikako. :-[
Stop waiting for things to happen, go out and make them happen.

Citat: Bentley ♥ poslato Decembar 11, 2019, 16:56:26 POSLE PODNE
Pa jel postoje vamo na forumu jos kvalitetni skripteri, nailazim na ove textdraw majstore, ali na kvalitetnog skriptera nikako. :-[
Dosta ali se ne spominju često, ne ističu se ni oni sami nešto pretjerano ali ih ni ostali pretjerano ne spominju