◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

androo legenda
Respect ⇒ [.daddy][Galardo][androo][Shomyy][.ɱυɱιƚȥα][6cadilab9]
Citat
The least intelligent people are often the most talkative or noisy.

Citat: daddy. poslato Decembar 06, 2019, 22:50:25 POSLE PODNE
eo nas burazeru, šta se radi ;)
eo danas dobio 3 cetvorke, znaci nisam ucio ni minute, engleski me prozove, napisem neke recenice, upise mi cetvorku dobroe, prozove me matematiku, reko sad sam najebo, kad ono uradim extra 3 zadatka i upise mi cetvorku, ne kontam sto jer sam uradio sve kako treba al jbg, i iz hemije radili eksperiment, jooj jesam se sjebo, ukucajte samo black snake chemistry i vidjet cete kako treba da bude e kod mene nije narasla ta zmija ni 2 cm al dala je cetvorku dobroe i to

Citat: androo poslato Decembar 06, 2019, 23:08:38 POSLE PODNE
eo danas dobio 3 cetvorke, znaci nisam ucio ni minute, engleski me prozove, napisem neke recenice, upise mi cetvorku dobroe, prozove me matematiku, reko sad sam najebo, kad ono uradim extra 3 zadatka i upise mi cetvorku, ne kontam sto jer sam uradio sve kako treba al jbg, i iz hemije radili eksperiment, jooj jesam se sjebo, ukucajte samo black snake chemistry i vidjet cete kako treba da bude e kod mene nije narasla ta zmija ni 2 cm al dala je cetvorku dobroe i to
hemija,a tehnicar racunarstva si?
jel to prva godina?

Citat: androo poslato Decembar 06, 2019, 23:08:38 POSLE PODNE
Buraz ja ujutru pročitao kratak sadržaj lektire dobio 5 po prvi put :D

Citat: Galardo poslato Decembar 06, 2019, 23:09:59 POSLE PODNE
hemija,a tehnicar racunarstva si?
jel to prva godina?
aha ja ba da
Citat: daddy. poslato Decembar 06, 2019, 23:10:56 POSLE PODNE
Buraz ja ujutru pročitao kratak sadržaj lektire dobio 5 po prvi put :D
ja procitao ovu svoju i napisao sve, i qrc nije me ni pitala al hajd ko ga jebe, iz hrvatskog sam imao 2 u osnovnoj a iz bosanskog planiram isto xd, sta cu ne zanimaju me ovi nasi jezici, bolje ocjene iz engleskog imam

Citat: androo poslato Decembar 06, 2019, 23:18:07 POSLE PODNE
aha ja ba daja procitao ovu svoju i napisao sve, i qrc nije me ni pitala al hajd ko ga jebe, iz hrvatskog sam imao 2 u osnovnoj a iz bosanskog planiram isto xd, sta cu ne zanimaju me ovi nasi jezici, bolje ocjene iz engleskog imam
Njemački mi najbolje ide u pm od svih jezika :D

Citat: androo poslato Decembar 06, 2019, 15:05:38 POSLE PODNE
Gdje si ti nestao? :D
A tu sam ja nego slabo ulazim na BS, previše autizma zadnji godinu dana pa izbjegavam :D

Mumo, secam se kad si jednom rekao, mislim da je bila 2017. da se gamad nakotila na Balkanu. A vidi je sad..  ;)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: .ɱυɱιƚȥα poslato Decembar 06, 2019, 23:52:56 POSLE PODNE
A tu sam ja nego slabo ulazim na BS, previše autizma zadnji godinu dana pa izbjegavam :D
Još mi je nick na imguru MumaJr ;)

Dobro vece prijatelji!
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

#A.J.

Sretan rođendan fuksichu :)
treći po redu, 3 godine registrovan i 3 godine dočekujem na ovom forumu :D
Poslednja Izmena: Decembar 07, 2019, 00:21:26 PRE PODNE od fuksich

Citat: fuksich poslato Decembar 07, 2019, 00:20:21 PRE PODNE
Oooooo sretan rodjendan brate moj,sve najbolje,ljubi brat <333
napisat cu ti roman u pp  :D

Citat: fuksich poslato Decembar 07, 2019, 00:20:21 PRE PODNE
Sretan rodjendan buraz moj, sve najbolje, pamti 13.12 i tatici je ;)