◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Da počnem igrati na SA to bi bilo trošenje vremena nakon tolikih godina. Nije isto kad si novi tamo nakon godinu, dvije ili deset.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Igra li ovde ko Lol?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Galardo poslato Novembar 28, 2019, 20:05:34 POSLE PODNE
igram upravo,sta treba?  :)
Pa razmišljao sam da počnem igrati, pošto 70% razreda igra pa reko bilo bi dobro kad bi zajedno nekad zaigrali.

Mada čini mi se kao komplikovana igrica i čini mi se da ima mnogo toga za naučiti, a ja baš i nemam nekog vremena za to.

Šta ti predlažeš?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Novembar 28, 2019, 20:11:08 POSLE PODNE
Pa razmišljao sam da počnem igrati, pošto 70% razreda igra pa reko bilo bi dobro kad bi zajedno nekad zaigrali.

Mada čini mi se kao komplikovana igrica i čini mi se da ima mnogo toga za naučiti, a ja baš i nemam nekog vremena za to.

Šta ti predlažeš?
Pa pazi,u pocetku je svakako malo teze dok se ustelis u igru i pohvatas sve,a nije uopste toliko komplikovano kao sto se cini,pisi mi u pp ako te sta interesuje opsirnije  :)

Meni je ovaj forum najdrazi uvece kada sve stane!
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Citat: anonymo dαkα' poslato Novembar 29, 2019, 09:48:10 PRE PODNE
evo jutarnja kafica i cvarkov drzavni poso, kako ste spavali?

Ja se uspavao za poso sat ipo vremena, juce sam zakacio auto iznerviran sam totalno xD

ali kafica i balkan-samp forum resavaju stres x)

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter