◄ Glavni razgovor #43 ►

Započeo CADILAB, Novembar 24, 2019, 20:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Tek sam sad skontao kako je nastala ona pesma JBM od Sandre Afrika :)
Nastala je tako sto je gledala klipove od Omce :D

Citat: #THEV1NNY_ poslato Januar 02, 2020, 11:28:19 PRE PODNE
Tek sam sad skontao kako je nastala ona pesma JBM od Sandre Afrika :)
Nastala je tako sto je gledala klipove od Omce :D
Ko onog mutanta može gledat nije mi jasno, kako je odvratan ni vulkan ga ne bi mogao progutat

Citat: daddy. poslato Januar 02, 2020, 14:13:10 POSLE PODNE
Još da si dobar koliko i u skripti bilo bi ekstrica  :-\
Sta mi ga diraš,hos da se pobijemo   :D

Citat: Galardo poslato Januar 02, 2020, 14:14:54 POSLE PODNE
Sta mi ga diraš,hos da se pobijemo   :D
Šta diiiraš mo'e baa, eto me prvim vozom u Srebrenik :D

Pozdrav svima :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ma dobar sam ja nego ste me trigger žešće koliko nećete da naučite nego učite napamet i očekujete da Vam neko objasni a Vi samo upijete to bez razumevanja, svaki community je kancerogen tkd me bk za to :D

Nemate pojma koliko sam poruka dobijao na Makenzi profil za objašnjenje i onda se javi sa sličnim problemom sutra, zato i napravih novi :D

Množiti s nulom te osobe bi trebalo biti br. 1 rješenje, ako oni neće to da nauče a pokušavaju sve to da odrade i mole nekog drugog da im radi, to je njihov problem, šta ima da te trigeruje, jebe ti se za njih ;)
EDIT: Zato je daddy otišao na dizajn, ma bjeeži ba nema hljeba od toga, čak sam i tebi nešto dizajnirao za southclaws jr. ako se dobro sjećam

Citat: daddy. poslato Januar 02, 2020, 14:28:50 POSLE PODNE
Množiti s nulom te osobe bi trebalo biti br. 1 rješenje, ako oni neće to da nauče a pokušavaju sve to da odrade i mole nekog drugog da im radi, to je njihov problem, šta ima da te trigeruje, jebe ti se za njih ;)
EDIT: Zato je daddy otišao na dizajn, ma bjeeži ba nema hljeba od toga, čak sam i tebi nešto dizajnirao za southclaws jr. ako se dobro sjećam
Jesi :D

Citat: P47R14RCH poslato Januar 02, 2020, 14:33:29 POSLE PODNE
Jesi :D
Sjećam se dobio sam zauzvrat free skriptera tkd. pazi se hahahahahah  :D
Ako treba šta javljaj se, dođi kupi nismo skupi ;)

@P47R14RCH kad sam te na discordu pitao jesi ti southclaws,zaboravio dodat jr.,ti kazes ne,pa gledam ko koga jebe  :D

Citat: Galardo poslato Januar 02, 2020, 14:42:15 POSLE PODNE
@P47R14RCH kad sam te na discordu pitao jesi ti southclaws,zaboravio dodat jr.,ti kazes ne,pa gledam ko koga jebe  :D

Citat: Galardo poslato Januar 02, 2020, 14:42:15 POSLE PODNE
pa ebem te