[MAP] Antiteroristička jedinica

Započeo Vcaro, Novembar 23, 2019, 12:51:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima,danas ću vam predstaviti mapu koju sam radio za Balkan Legacy. U pitanju je Antiteroristicka jedinica (nesto slicno kao FBI,SAJ i sl)
Ukoliko ste zainteresovani mapam za novac,1 mapa košta od 7 do 10 € u zavisnosti od mape. Kontaktirati me mozete na OVDE KLIK

SLIKE : KLIKNI ME  :-*

Mapper since 2k13.

Nerealna textura ove plave boje , i nzm jel si koristi na ulazu text ili objekat za kao zgrade[ vrv text] ali mnogo svetli i bije u oci , ali sasvim ok mapa

Citat: Somikaa poslato Novembar 23, 2019, 20:52:28 POSLE PODNE
Nerealna textura ove plave boje , i nzm jel si koristi na ulazu text ili objekat za kao zgrade[ vrv text] ali mnogo svetli i bije u oci , ali sasvim ok mapa

Svako ima svoje mišljenje,hvala :D
Mapper since 2k13.

Citat: Somikaa poslato Novembar 23, 2019, 20:52:28 POSLE PODNE

8)

Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton
website: www.nwnezz.xyz

od mene jedna dvojka.
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Šta su sve ljudi danas u stanju prodavat. Za mene je ovo prosjek. Ako želiš zarađivat, onda budi bolji od ovoga.

@Aaron Tebe niko ne tjera da kupis,ko voli nek izvoli,ubuduce ako ces komentarisat komentariši mapu a ne cijenu rada i slično :)
Mapper since 2k13.