Privatni casovi - Jezik C

Započeo AwnTresh, Novembar 10, 2019, 14:01:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, pre nego što bilo ko ovo osudi (ukoliko ima tu potrebu, neka je zadrži za sebe), zamolio bih da pročitate do kraja.

Ukoliko imaš želju da uđeš u svet programiranja i naučiš samu osnovu mnogih programskih jezika, ja mogu da ti pomognem u tome, držim privatne časove programskog jezika C. Uvodim te u svet programiranja i objašnjavam sve ono što trebaš da znaš, ukoliko si već upoznat sa svetom programiranja i samim osnovama, nije problem da se prebacimo na neke kompleksnije stvari. Pre svakog novog "đaka" obavljam mali razgovor da vidimo koliko si upućen i da čujem tvoje ciljeve. Radim na principu sličnom onom koji se radi u školi (koju i sam pohađam), tako da ukoliko ima neko od SAMPera i ostalih gejmera da želi da se upusti u svet programiranja, može da mi se obrati na FB-u --> https://www.facebook.com/rixenzi

Čisto da se razumemo, svako ima pravo svoje znanje da naplati, tako da ukoliko dođe do nekih glupih komentara, zamolio bih vas da se suzdržite, tu sam da nekome pomognem, a uzgred i sebi da popunim svoje slobodno vreme.

Sretno sa kursom il kursem kako se kaze haha
Nadam se da ces naci klijente  :)

Citat: ghost1337 poslato Novembar 10, 2019, 15:17:07 POSLE PODNE
Sretno sa kursom il kursem kako se kaze haha
Nadam se da ces naci klijente  :)
Vecina su stranci, ali rekoh sto da ne postavim ovde.