Division Deathmatch

Započeo pLp, Novembar 08, 2019, 20:03:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

vec sam komentariso ovo
veri gud opitimizejsn aj lajk it

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: .faydee poslato Novembar 08, 2019, 22:21:38 POSLE PODNE
balkanci :D svi opasni nesto
Niko nije opasan vec lik dijabola po fb me smara da mu uradim mape tacnije moli me , a kad mu na objavi napisem da nema svoj kod nit ga zna uradit onda sam debil itd .

Citat: just_Svabo poslato Novembar 09, 2019, 10:53:27 PRE PODNE
Niko nije opasan vec lik dijabola po fb me smara da mu uradim mape tacnije moli me , a kad mu na objavi napisem da nema svoj kod nit ga zna uradit onda sam debil itd .
Pa šta se po forumima svađate onda, postoji valjda PM? :-[

Sirah says
Chillin' in Kyoto grand with my man Skrill
Chain smokin' nicotine sayin' fuck a fast deal
We got that white girl so we make those skrill checks
Fuck a white girl, talk ill, neck karate chop her grill, bitch I kill
Born from the center of a storm
All these boys flappin' gums about how they're hard, bitch I'm harder
Martyr to the swag on the corner
Beat your girl with the drums as the bass makes that bitch cum
Bass makes that bitch cum

Laughin' at the world.

Citat: Skrillex. poslato Novembar 09, 2019, 10:56:04 PRE PODNE
Pa šta se po forumima svađate onda, postoji valjda PM? :-[
balkanci moraju svoj bjes pred svima da pokazu da znaju da su face msm ovaj exc je doso tek na samp scenu uskurcio ko neki skripter krade modove po bsampu place kad mu ne da skriptera neki server ima 13 god govorio da ima 18 cmari se svakom sere ovamo krade moje modove i to a niko nikad nije uzeo njegov mod jer je svaki zbugan mu bio i trazi od ostali skriptera da mu daju sistem mapu itd... klasnici kid ima jos al nmg nabrajat

www.Game-State.com" style="border-style: none;

Citat: Amci poslato Novembar 09, 2019, 12:06:21 POSLE PODNE
balkanci moraju svoj bjes pred svima da pokazu da znaju da su face msm ovaj exc je doso tek na samp scenu uskurcio ko neki skripter krade modove po bsampu place kad mu ne da skriptera neki server ima 13 god govorio da ima 18 cmari se svakom sere ovamo krade moje modove i to a niko nikad nije uzeo njegov mod jer je svaki zbugan mu bio i trazi od ostali skriptera da mu daju sistem mapu itd... klasnici kid ima jos al nmg nabrajat
Aha, mora da je pametan kada krade tvoje modove :P

Sirah says
Chillin' in Kyoto grand with my man Skrill
Chain smokin' nicotine sayin' fuck a fast deal
We got that white girl so we make those skrill checks
Fuck a white girl, talk ill, neck karate chop her grill, bitch I kill
Born from the center of a storm
All these boys flappin' gums about how they're hard, bitch I'm harder
Martyr to the swag on the corner
Beat your girl with the drums as the bass makes that bitch cum
Bass makes that bitch cum

Laughin' at the world.

Sta mod od 0 sta ti radio, ajde molim te dobio si GuardiaN DM od strane @Salesman-a sta kenjas previse.
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

ceka te 13-godisnjak na TSu :D 37.187.186.172:1083
'love yours, respect other's'
YSI, SQL - Developer
Citat: bunta poslato April 07, 2020, 01:06:55 PRE PODNE
cak se i meni svidja lol

cekamo te ts :D 37.187.186.172:1083
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

OWNER & DEVELOPER ON DEFINITY ROLEPLAY

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

ts3 ip:  37.187.186.172:1083 ajde da vidimo koliko ti imas godina hahaha :D

E moj ti , ti kazes nekom da se svadjas a sta objavljujes po fbu, plus pricas nekom da je djete  ???
@Tema mod je dobar  8)

Citat: #justice poslato Novembar 09, 2019, 14:20:35 POSLE PODNE
E moj ti , ti kazes nekom da se svadjas a sta objavljujes po fbu, plus pricas nekom da je djete  ???
@Tema mod je dobar  8)
i ja sam dijete svi su djeca necija govorim njemu sto ostalim govori kidu glupi itd...

Citat: Skrillex. poslato Novembar 09, 2019, 12:08:08 POSLE PODNE
Aha, mora da je pametan kada krade tvoje modove :P
ja ne kazem da uzima moje modove