Upadanje na ACC-ove

Započeo pLp, Novembar 03, 2019, 21:32:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pLp

*

Problem(error/warning): Upadaju na ACC od Admina pored PW i Admin koda na loginu, u pitanju je Deathmatch server, na sve nacine sam pokusao da upadnem bez sifre na akaunt, nema sanse da je to moguce, ali oni upadaju, pitali smo ih kako to rade, rekli su da postoji propust u skripti za koji nam nece reci, ja ne mogu provaliti do cega je, ako je ikako moguce da mi neko pomogne neka ostavi FB da mu se javim i popricamo
Dio skripte: [ pawn ]/[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]/[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): /

hmm sta znam brate, mozda znaju neke tajne kodove u konzolama ima ih dosta , nzm sta bi moglo bude.

pLp

*

Tajnih komandi nema, nije do toga burazere

Vasic

*

Usus est magister optimus.

Pokusaj da postavis u skripti kada neko na loginu pogresi lozinku 2-3 puta da ga server kikuje.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

pLp

*

Moras dobro proveriti da li ti je server zasticen jer mozda imaju pristup tvojim fajlovima, ali ako nije do toga trebas dobro proveriti login sistem.

Vasic

*

Citat: Lusi poslato Novembar 03, 2019, 21:43:41 POSLE PODNE
1 pogrijesi - kikuje ga.
a jesi ti pitao admine da li nisu podelili javno negde svoju sifru i kod?

pLp

*

nisu druze, lol, upali su cak i meni vise puta.

Vasic

*

Citat: Lusi poslato Novembar 03, 2019, 21:48:51 POSLE PODNE
nisu druze, lol, upali su cak i meni vise puta.
pristupili su databazi. nekako su ti upali na GP i time uzeli podatke. A veca mogucnost postoji da ti imas neki propust kod login i register sistema. Protumaci to bolje. Stavi da se password sacuva kao 'hash' prilikom registracije. Time niko ne bi mogao saznati sifru naloga jer bi bila sacuvana u brojevima.

pLp

*

sve je to uradjeno moj burazere, ali opet se to desava..

Vasic

*

Citat: Lusi poslato Novembar 03, 2019, 22:05:06 POSLE PODNE
sve je to uradjeno moj burazere, ali opet se to desava..
dosli hakeri :D

Citat: Lusi poslato Novembar 03, 2019, 21:42:05 POSLE PODNE
Tajnih komandi nema, nije do toga burazere
Ne msm na tajne komande nego kodove.
Ko ima konzolu u Sampu pritiskanjem na Dugme ispod ESCa konzola se pali. Ima dosta tajnih hack kodova na konzoli mada ne verujem da je neko toliki expert da zna tolko dobro s njom da barata. Mada moguce je i da imas neki propust u skripti proveri ceo login sistem. Ovo je samo jedna od solucija koju sam ti sad rekao.

Probaj kliknuti enter, bez da ukucas ista, u svoje dialoge. Ako radi, dakle riješenje je:
if(strlen(inputtext) > 0) //onda pass

jesili vidio imajul pristup fajlovima i jesul admini dijelili negdje svoje podatke

www.Game-State.com" style="border-style: none;