G - Gambit RolePlay

Započeo BitchLasagnazz, Oktobar 28, 2019, 19:56:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim clanovima foruma BSamp, danas sam zvanicno zapoceo rad na dugo smisljanom proektu GambitRP. U pitanju je potpuno RP server, prilagodjen igracima koji vole hard RolePlay tip igre sa tezom ekonomijom. Server je dobio ime po jednom legednarnom sahovskom otvaranju, a kao i u sahu i na nasem serveru ce morati da se razmislja par koraka u napred. Nadamo se da ce vas zaintrigirati nas mod i da cete uzivati u prezentaciji sitstema koji dolaze.

Community Founder: Kent_Walters aka nwnez

Social Media:
Facebook Page - fb.com/gambitrp
Website - www.gambit-rp.xyz (( inProgress ))

Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Citat: Dejan T. poslato Oktobar 28, 2019, 19:59:59 POSLE PODNE
Šta je sa Velionom? :D

Mislim da nece biti veliona, razlog tome je odsustvo zelje za radom na takvom proektu.
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Citat: BitchLasagna poslato Oktobar 28, 2019, 20:02:47 POSLE PODNE

Mislim da nece biti veliona, razlog tome je odsustvo zelje za radom na takvom proektu.
Šteta, odrađen je prejak mod.. Srećno sa ovim projektom :)

Citat: .ɱυɱιƚȥα poslato Oktobar 28, 2019, 20:23:48 POSLE PODNE
Dobro je ba, odvadi malo.. xD

Paz ko mi nasao govorit sta hajd makse iz kalesije bokte!!!

Sretno. Nadam se uskoro nekom konkretnom opisu servera ;)

Nadam se da ćeš ovog puta uspeti sa projektom. Srećno brt!

Sretno, fin opis i stavi koju sliku kad pocnes da radis, al' ne postoji hard rp, postoji samo rpg tj. ovaj retardiran rp kao skill rerna i ovi vikend serveri i pravi rp kao city of angels rp ili strani los santos rp. :D

Citat: @ndro poslato Oktobar 28, 2019, 21:11:09 POSLE PODNE
Sretno, fin opis i stavi koju sliku kad pocnes da radis, al' ne postoji hard rp, postoji samo rpg tj. ovaj retardiran rp kao skill rerna i ovi vikend serveri i pravi rp kao city of angels rp ili strani los santos rp. :D

Kada sam rekao pravi rp, tako sam i mislio, videce se uskoro ^^

Da nije ko upao u profil, ne ponašaš se ti ovako :D
GL brate moj, imaš moju podršku ;)

Ime je prebrutalno, bukvalno sam samo radi imena otvorio temu, kad vidim ti. Ocekujem da ces pokidat :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Oktobar 28, 2019, 23:36:33 POSLE PODNE
Ime je prebrutalno, bukvalno sam samo radi imena otvorio temu, kad vidim ti. Ocekujem da ces pokidat :D

Presentation I

Nema potrebe za cekanjem, nastojacemo da prikazujemo sisteme po izradi, dakle sve sto uradimo na nasem serveru, to cemo prezentovati kako bismo dobili vase kritike. Dakle danas prezentujemo Sitem Autorizacije i Ingame Textdraws.

Simple Register

Vezano za registraciju se nema sta preterano govoriti, odluka je bila da registracija bude jedan uredni dialog, sa lepom mapom parka u pozadini, osnovne stvari koje unosite prilikom registracije, kao i referal sistem koji funkcionise tako sto nagradjuje igraca sa coinima koji mu omogucavaju razne stvari ingame, poput custom animacija za hodanje/trcanje, ali nista sto bi stvaralo prednost nad ostalima jer ideja jeste da svi igraci budu potpuno jednaki.

Biranje skina

Po zavrsetku registracije  morate izabrati skin za vaseg karaktera, odlucili smo da to funkcionise preko text draw-ova, da bi pruzilo lep dozivljaj.
Ali naravno opet nista preterano natrpano.

InGame Textdraws

Pre svega nastojimo da ovo bude pravi roleplay server, mnoge zajednice danas koriste termin RolePlay i karakterisu se kao takve, ali srz je Deathmatching. Na ovom serveru to nece biti tako. Defakto je da ce postojati bandi/mafija, etc.. ali naglasenost ce biti na RP-u. I igracu cemo omoguciti da se oslobodi i izgradi svoj karakter u najboljem mogucem smislu. A zasto nema td-ova? Pa bas zato sto smatramo da td-ovi u toku roleplaya samo smetaju i nemaju nikakvu svrhu.

Sve sto budete zeleli da vidite o sebi mocicete tipkom na slovo Y, ali o tome cemo u sledecoj prezentaciji.

Poslednja Izmena: Oktobar 29, 2019, 00:33:06 PRE PODNE od BitchLasagna

So far so good, ono što sam vidio sviđa mi se, nisam htio da komentarišem dok ne postaviš neke slike, možda da dodaš na dialog registracije još jedan header gdje ćeš dodati dal je polje obavezno (npr ako Refferal nije obavezan, neka piše da nije, dok npr Pol jeste, samo jedna ideja od mene), sretno sa projektom.